fredag 27 juli 2018

I dess ordning (så långt...)

Enkelt i dess ordning så långt

Naturtvålar: Helt godkända, Doftstickor: märklig kemikalieblandning, Doftljus: stämmer inte och slutligen Flytande tvål: NEJ! inga citronsyror tack!

När det förhåller sig så att ens hud är MYCKET känslig och luktsinnet är kanin gånger en miljard! Så måste det stämma till 100% och inte vara någon som helst miss stämmande komponent någonstans. Ifall nån tillverkar något enbart för försäljnings profit så får nån väl göra så men där stoppar man själv att handla!!! Det är det som många gör, många kan vara de som konsumerar, ibland för vänskapens skull ibland för att följa flockmentaliteten. När man är någon som skiljer sig ifrån mängden uppfattas man antingen som unik eller konstig, provocerande eller att undvika! Det har man upplevt och upplever biljoner gånger under det gångna livet och i realtid. Man handlar, konsumerar, uppfattar missnöje, snålhet, gnidighet och bojkottar med verbal förmåga. Så är det och förblir. Det finns inget att skräda eller uttrycka mindre än den sanning man upplever.

Det är ju INTE billigt med tanke på små förpackningar, vilket kan betyda snabb åtgång. Trist för de som är "storförbrukare" av produkterna de måste bli ruinerade så tillvida de inte börjar tillverka själva. Allt numera verkar vara "små pytte förpackningar till högsta hutlösa priset" Sånt köper INTE gemene man eller kvinna! Så mycket vet man men det är som på restaurang där det serveras mikroportioner till svindyra och hutlösa ockerpriser!


Fick tag på den enda butiken hade så nu har man en tre liters BiB som det kallas, och det är inte något konstigt eller märkligt med det, gjorde en beställning förra året ungefär den här tidpunkten men på grund av Schenker idiotföretag så beställer man aldrig därifrån någonsin mer!!! Så länge de låter detta puckoföretag leverera så beställs absolut INGENTING!!!

2 kommentarer:

  1. Har upptäckt flera som sänkt priset på Silver Deo. Blir att söka lämplig eterisk olja att förgylla den befintliga (egen ägda!) Silver Deo för det känns bra att använda men saknar lämplig doft av behaglig karaktär och styrka. Silver creme är helt okej och den konsumeras och är dryg. Märkligt att doftstickors lösning ej bör få kontakt med hud vad innehåller den för olämpligt miljöavfall månne? Antagligen "affärshemligt recept. Trist att man ska behöva bli besviken men tyvärr har det blivit en standard i en värld full av kopior, massproducerad plagiat, sopor och allsköns avfall! Ja, inte lär man se röken av lösning så man får nog kasta fånga en dröm där den hör hemma.

    SvaraRadera
  2. Hade funderingar på att ta bussen till schtan tidigare idag i jakten på eteriska oljor men vid närmare eftertanke på den ekonomiska situationen blev det inget av, sedan kollade man upp på internet vad flaskor nu tingar för pris och då blir det då inget av det denna månad! Närmast ligger prio på bilen.

    SvaraRadera