måndag 30 juli 2018

Beskrivningar kan vara A och O!

Nog är det tur att man är så fantastisk som man är! Annars hade det blivit mer av en katastrof när man gör beställningar, vilket det ibland blev när man som yngre gjorde beställningar och man inte hade läst det finstilta eller att det var annat skit som förelåg. Man är ju inte ensam  om att allt inte gått rätt tillväga. Nog om det. I nutid har man hjälpmedel som underlättar ifall synen inte räcker till! Man fotar av mikro eller nano text som är knapp läsbar och förstorar i digitalkamera eller mobilens kamera. Det underlättar vilket man gjort så att man kan läsa dels produktinnehåll som eventuella användningsområden. Det är bra, men ibland borde det skickas med en SVENSK bruksanvisning och/eller beskrivning på minsta lagliga textstorlek typ tio punkter men antagligen är det för dyrt att göra.

Etikett på flaskan för Doftstickor


Etikett på förpackning för Tee Tree Stift


Verkar som att de tror att alla kan engelska och att det ska bara vara internationellt men så är ju inte nödvändigtvis fallet alltid. Fick de RÄTTA tvålarna idag så retur av den felaktiga så är saken ur världen (får man väl hoppas). Beställa därifrån mer? Lär nog inte bli åtminstone inte så länge de har såna ockerpriser på produkterna!

Antar att företaget förlorat och förlorar en hel del kunder på sitt handhavande sätt men det kanske inte gör så mycket - FÖR DEM!

2 kommentarer:

  1. Ser man rent praktiskt hade 1054 kronor som beställningen landade på kunnat räckt till en fulltank till bilen men då hade man inte haft naturtvålarna. Realistiskt hade summan räckt och täkt 14 naturtvålar och det hade varit gynnsamt åtminstone för en själv. Kanske hade man kunnat sälja några av dem hemifrån? Man får se vilka impulser man får framöver. Det hade varit intressant att se ifall det fanns "potential" i den lilla hålan man bor i, det får framtiden avgöra. Verkar gå långsamt och tungt för de flesta butiker i hålan. Antagligen för att det är för dyrt, helst ska det ju vara gratis och även då tål det att tänkas på! Visst ser man själv till prislappen på daglig varor till skillnad från det med högre pris som faktiskt kan vara prisvärt! Det ser aldrig byfånar och liknande i hålan.

    SvaraRadera
  2. Ockrare finns lite överallt ser det ut som. Det kanske är som Amos Persson i Gammtjärn nämnde GSG i deklarationstider men i detta fall reservdelar till bil. Värst var iofs inklusive allt 3000 kronor för ett komplett avgassystem! Cirka 2000 kronor på annat ställe på internet. Visserligen är det pga insats i burkarna två som prislappen blir som den blir sedan är det bara plåt och sånt vet ju alla rostar sönder! Hade man varit mer frekvent användare av bilen hade det varit värt att kosta på rostfritt vilket man kanske gör framöver sedan blir det att byta skivor och bromsbelägg bak och hjullager man får se. För bilen för övrigt är okej men besiktningen återstår den vill man ha bakom sig så kan man fortsätta med avgassystem rostfritt och bakvagnen. Ja allt suger stålar och det är inget man har i överflöd!

    SvaraRadera