lördag 28 juli 2018

Det klickar ibland slinter dock oftast

Vem händer inte det? Att det först slinter och att man inte förstår mycket av hur det är tänkt att fungera sedan när man i lugn och ro kan bearbeta så och översätter så framkommer vad det hela rör sig om. Lördag och tredje veckan långledighet har passerat tack och lov har man kommande vecka kvar och igår eftermiddag åkte man och handlade och passade på att köpa RÅ rödbeta 3 liter bag-in-box den enda affären hade! Så nu har man fantastisk rödbetsjuice ett tag framöver och det känns fantastiskt.

För att återgå till det knepiga, i beställningen från e-handelsbutiken handlades något som kallas doftstickor. Man kan ha kommit på hur det ska kunna användas. Man stoppar ner stickorna i den lilla flaskan då stickorna ska vara vass som är ihåliga eller bra uppsugningsförmåga och efter ett tag kommer så den doft vätskan i flaskan har! Ja, allt är inte klart som solsken utan måste ta tid då det inte inkluderade beskrivning på Svenska! Klart klantigt gjort av e-handelsbutiken men men dessutom var det lite märkligt med att ursprunget alltså tillverkningsföretaget som bara säljer till butiker skickade en följesedel, vilket är lite som en allt möjligt butik som hade en extra butik för vad som inte rymdes i den förstnämnda och antagligen för att de skulle kunna sälja ut så mycket som möjligt. Den förstnämnda finns kvar medan den andra gick i stöpet eller vad som hände de kanske sålde slut på det de hade till övers som det så fint kallas.

Det råder i nuläget tveksamhet om lösningen att få hem de två naturtvålarna man beställde och returnera den äckliga, avfallsstinkande tvålen. Nåja, en vecka kvar som sagt sedan får man se. Har det inte kommit något så är man erfarenheten rikare, och mer är det inte med det!
Doftar ABSOLUT INTE som naturtvålarna men bättre än flytande tvålen och doftljuset med samma namn. Trist när de inte begriper vilka komponenter som ska tillföras för att få fram rätt doft men men det är väl bara att vara nöjd dock blir det inte någon fler beställning! Nu har man sett hur sydfolk behandlar stolta folket i norr och det sätter klart sin spår!

1 kommentar:

  1. Helt fantastiskt! Otroligt! Vilket klimat vi har haft med all solsken, värmebölja och olidligt värme! Regnet har uteblivit vilket medfört eldnings och grillförbud genom hela landet. Trist när idioter trotsar och åker på böter för är det förbud så är det rätt åt dem som får böter det kan lära dem något kanske. Företagsnamn skrivs sällan ut då man inte vill göra reklam eller av annan orsak. När detta nu är en personlig, anti- kommersiell blogg så skrivs och länkas i n g e n t i n g i inlägget däremot kan det förekomma i kommentarer som denna så e-handelsbutiken är just fair goods och ursprung till den är Klockargårdens, alltiallo butik är Poppins medan andra butiken var Snåljåpen. Så enkelt är det med det. Man gör sina val, vill somliga butiker inte ha en som kund kan de alltid ha usel service eller slarva för det är ändå aldrig någon annan som klagar MEN - DET GÖR JAG! Utlovas något ska de satan kunna hålla det också!!! Alla kan göra galet och då krävs förklaring bortser man ifrån så viktiga punkter ja, då kan man fortsätta så länge kunder finns, kapital bidrar eller så läng initiativ och kreativa medarbetare finns för när det lutar utför kan det stupa nästan 90° och då går det fort sedan är det slut!

    SvaraRadera