tisdag 17 juli 2018

JA!!!! Det funkar fint som FAN!!!

Så hade man fixat cykeln den gycklaren och den rullar på bra, trots att man fick justera frambroms medan bakbroms är ojusterad sedan några år tillbaka. Tog en rejäl tur med cykeln och det funkade alldeles utmärkt. ÄNTLIGEN! Efter mer än ett år är den lagad för att kunna användas. Innan turen hade man sedvanligt smort kedja, kransar, lager mm och provcyklat för att finna eventuella defekter. Frambroms tog knappt så det blev en justering. Därefter blev det att lämna verktyg, fylla en vattenflaska spänna fast på pakethållaren sedan var det bara att ge sig av. Ja, med +37 grader i solen och +28 grader i skuggan så behövs verkligen vatten!
 Ingen fejk här inte! 170718 15:02:02 togs bilden.
Otroligt mycket bluff och båg på Internet men inte här inte! 170718 15:02:08 togs bilden.

Sedan återstår att se över bilen och få fram varför fladdret i framhjulen vid inbromsning samt avgassystemet så att man inte åker på något oönskat på besiktningen.

1 kommentar:

  1. Det känns i ryggen, armarna och händerna att man är bra otränad det råder man bot på genom att cykla desto mer. Ingen mer tur idag men däremot i morgon och resten av långledigheten. Det känns omoraliskt att sitta och åka bil dessutom förbrukas onödig bränsle som behövs framöver. Läste att fläktar är slutsålda på alla affärer. Vilken tur att man har de fyra man har. En oscillerande pelarfläkt, en oscillerande golvfläkt, en oscillerande bordsfläkt och en ej oscillerande bordsfläkt. Det räcker till och de går nästan dygnet runt. Dessutom finns härligt iskallt rent dricksvatten i dunkar och flaskor i kylen så man klarar sig i denna värmebölja som man absolut inte hade förväntat sig! Trist för grill fanatiker men katastrof för landets alla bönder!!! Och med värmens konsekvenser kan många räkna med höjd el avgift mm.

    SvaraRadera