tisdag 24 juli 2018

När tider för evigt försämras!

Hade beställt två paket i fredags varav det ena utlovades att komma igår. Det kom aldrig och man gjorde eftersök manuellt och det visade sig att det var orderföretaget som felat! Så idiotiskt typiskt!!! Visst, ikväll cirka 19:20 kom paketet. Därmed blev det spiken i kistan för den orderfirman, ALDRIG MER!!! Produkterna är det sannolikt inget fel på som bilder visar nedan,



Naturligtvis finns en uppsjö med andra ställen att beställa ifrån så man får väl prova några av dessa. Somliga är lika i priser andra billigare några dyrare beroende på vad man är ute efter. Andra produkter man har hemma som man konsumerar till och från och mer frekvent är de på bilderna nedan.


Medan andra (i omgivning med mera) lever för tillfället vill man själv kanske leva mera sunt eller hälsosamt även om man inte är renodlad makrobiotiker eller liknande så är det aldrig fel att värna om hälsan.

Lyckades ta en av få bilder på åtminstone EN dvärgklogroda och de ser roliga ut och betér sig rätt kul, nu när man vet betydligt mer om dem genom boken man har. Sedan får man se hur länge det varar men man har från gått gamla principer som gjorde att likadana för ett par år sedan dog. Naturligtvis lär man sig (till skillnad från politiker!) av misstag. Bilder nedan var tagna med mobilkamerans maximala pixel och då blev det gott resultat!

För den eller de som vill se lite "levande" kanske, ett klipp lite längre än Minstagram tillåtna gränsen men kanske det tillåter mera numera (mera mera) ?


Nähä, det gick visst tydligen inte p.g.a. att Blogger har en begränsning på 100 Megabyte och klippet som sådant är på 108 Megabyte! (Hmpf skrattretande!) men men...

 

1 kommentar:

  1. Gjorde en upptäckt i akvarium två vilket förvånade en. Ett litet yngel av någon sort simmade febrilt och aldrig tidigare har man reflekterat att det varit något sådant där åtminstone inte sedan man skaffade enbart tre sorters tetror: neon, kardinal, svart neon och koppartetra. Antagligen är det någon avkomma från någon av dessa. Glädjande upptäckt! För även elefant snäckorna har fått avkommor inte mindre än fyra totalt! Det är lycka när man ser avkommor av arter som är mer svårodlade än massor av yngel från dalmatiner Molly och avkommor från Malaysiska sandsnäckor. Så är det och i morgon blir det en annan dag.

    SvaraRadera