lördag 7 juli 2018

Traumadolantabussubutexas

Ääääääntligen lördag och helg (igen). Veckan som gick har varit som vanligt körig då man fått som alltid jobba 80-95% själv medan andra sk "medarbetare" latat sig. I torsdags fick man se något mindre vanligt o detta i närheten av arbetsplatsen. Vad framgår av bild och klipp. Snok? Huggorm? kan aldrig så säkert veta men inget man frivilligt tar reda på! För övrigt har sista veckan varit som vanligt nära på. Till kommande vecka har man långledigt 4 veckor i sträck, känns skönt att förhoppningsvis kunna koppla bort jobbet men man vet aldrig. I helgen (igår, idag, imorgon) är det marknad i samhället men genom att man inte erhållit den annars traditionella informationen i form av något blad så SKITER man i det hela och tillbringar helgen som man vill. Ballen står taskara slår röven går. Ja inte är man den som skräder eller skruplar, hycklar eller desinformerar. Rakt på och utan mindre bemedlad censur! JA!





 18-19 sekunder långt klipp för man iddes aldrig följa reptilen för att se vart den tog vägen de låg antagligen i gräset och solade eller kanske någon smaskig mus fick sätta livet till.

1 kommentar:

  1. I tisdags blev det att sluta tidigare ca.15:50 då man blev tvungen att åka till KD eller ptkt för att lösa ut två kartonger Mylan, på torget stod en mängd typer och kollade in i ett tält med storbildstv på flötboll när man passerade cirka 50 meter bortanför. Ja även om man har kapital kvar slösas de ej på marknaden. Oväntat att tilldelas långledighet juli när det tidigare var listat augusti. Dricksvattenrenaren och annan sedvanlig beställning gjorde att långledigheten blir vad den blir och nästa utbetalning är 25 juli alltså 35 dagar så det gäller att använda återstående rätt. Så var det är det och blir det.

    SvaraRadera