söndag 27 februari 2022

Fredag å Löörda på Söndertag

Finns på bild objektet eller livsmedlet. Dyrt för futtig nano-Calzone! Liknande dimension på Robertos för 12 år sedan.
Llördag blev det 2 kartonger Medikamenter och 1 förpackning värktabletter för framtida konsumtion.
Tur man inte var i behov av den för närvarande dyraste! Hade aldrig löst ut den alls! Kan bli något slutet på mars, om löjna räck dell...sedan blire att fixa recept på så möe som möglicht.
Livsmedel är nödvändigt! Nu har man för ett tag framåt (om man lever...) Sedan återstår att köx men nog vare tur att man gjorde vad man tidigare gjorde!😋 Frågan som kunde ställts: Var det så bra det där?
Knappast renlevnad. Förmodligen inget upprepat missbruk eller långvarigt. För de som aldrig provat ens kan missbedömning från henne bli ett fall när det tyvärr galet räknas som narkotika! Vi får väl c var allt landar så småningom.
Återkommande grafik för framtida möjligheter tillika utsikter när allt är som det är men aldrig någonsin som det skulle ha varit historiskt under 50 år! Cannabis.

Så Förblir Det!

Somliga tror att onda avsikter är snällt gjort. Tyvärr måste sådana tillrättavisas och så blir det!
Felaktigt av de som upprepar handlingar av felaktigheter! Så går det då. Saknad av noll. Den felande stöds av andra missfoster så man har ingen sympati eller någonsin det substanslösa uttrycket. Cannabis.

lördag 26 februari 2022

Vad Gör Något För Skillnad?

När Putin bara är en spelbricka, Sars CoV2 var en annan? Oavsett kan de kunniga i avancerad crossover räkna ut och varken betting eller lotteri ens i total absurditet göra sällskapsspel av något!
Genom gå under jord, bosätta sig under och i haven eller vaxxa sig till döds!
Dött med viruset inte AV viruset! Volymer desinformation till ett strötal lättlurade samhällsinnevånare. Hade en majoritet varit lika desillusionerade och lättlurad hade sannolikt miljoner människor i varje världsdel varit nedsänkta i den eviga vilan.
Frågan man ställer sig: hjälper Jod mot stridsgas, Mjältbrand, kombination av virus och exempelvis Zyklon B och senapsgas? Antagligen föga om ens alls likt miljarder doser nano-vaccin mot regeringens "icke samhällsfarliga" vilt spridande influensa!
Han måste tro på tandfen och övriga sagomyter! 😂
Det gjorde även Nostradamus med hjälp av fornhistoriska berättelser. Lär knappast bli framtida guru om så icke blir fallet men väl kanske trisslott chanstagare en av alla? Cannabis.

Klaus Flouride Mjältbrand Arsenik

Allt har betydelse i någon form. Oavsett vilken är helt upp till kreatör skapare. När allt i okulär vidvinkel gett sken av olycka, katastrof, förödelse räknar många med förbättringar istället för ödeläggelse.
Varmt kanske gott.
Tankevurpa sedermera korrigerat.
När spritsmugglare nekar åtgärder tvingas man genomföra genomtänkta åtgärder själv. Aldrig gråter man för det. Ta nya tag och grepp och förtränga bakslag i utveckling blicka framåt och försöka på annat håll.
Lång tid innan mars 2020 införskaffades tvål, handdesinfektion mm för hygien och underhållande av så antibakteriell linje som möjligt var och är! Av nödvändiga skäl när man Tyvärr arbetar med bakteriella material. Trots detta smittades man av pandemins erövrare när imbecilla medarbetare återkom med smitta!

Slaveriets pappersvändare har uppvisat total ansvarslöshet tillika sedvanligt tillhandahållit löpande band princip! Därav är och förblir arbetare gruset på gången varken mer bara mindre!. Neanders talare.

fredag 25 februari 2022

RONKA i Ryssland!

Ytterligare slav vecka har låååångsamt passerat. Blir mer och mer påtagligt ansträngande att stå ut med imbecilla varelser så har starka tankar att krossa vad som krossas skall och gå vidare ifrån dårars paradis aka avfall AB.
Rallydöden inträd så snart som nja hellre förr än nånsin senare!!! HATAR skiten 💩 liksom katt träcket på slaveriet! Må det bli total kollision och förödelse i Umeå i helgen ju fler åskådare påkörda desto bättre! Då får sjuka husen mycket atr göra och det är ju bra!
RONKA i Ryssland är det några som gjort och Vlad Dracul Putin fick inte vara med så därför skickade hen planen att bomba Ukraina. Kastrera Vlad miffot och släpp en biologisk Breivik bomb över Ryssland de saknar ju gödsel vet ja.
Somliga skulle haft 2 omantlade genom träbollen...
Hundratio kronor för en ynka mini- calzone! Tider har totalt förändrats till hyperinflation av år 2095 istället för detta år. Jo, det suger totalt men det finns ingen återvändo! Bästa för personligen var att man upphörde existera! Cannabis.

måndag 21 februari 2022

Kackalorium Hyckleri och volymer Uppkastning frätande sörja!

Det är exakt vad folkmördarna sysselsätter sig med på uppdrag av ondskans elit! Det förblir så länge... kapitalismen flödar.

Trevligare med hälsosamma drycker som kaffe och det är en hel vetenskap! Alla sorter rostade och malda i olika områden, material och utgör smaksättningar som aromer i åtskilliga volymer.

Den sorten köptes ikväll. En favorit gällande mellanrost vilken det aldrig råder minsta tvivel när arom möter smaker.
Trots mindre angenäm erfarenhet är det värt att införskaffa nytt. Lyckades med någon bryggning så hoppet finns trots allt att det kan funka.
Nja, höger fanns dock tyvärr inte vänster på bilden. Får duga tills vidare och hellre 1 sort än utan!
Denna samt en liknande i plåtburk
visade sig vara lyckad kombination faktiskt föddes gnistan som bildar flamman till vad som kan på sikt delge ett hållbart espresso kaffe! ☕ cannabis.

söndag 20 februari 2022

Vackert...På Bild

Blir knappast många år man lever. Lika bra är ju det! Lever dag för dag utan planering när plötsligt en morgon man kanske inte vaknar! Inget man önskar men när hjärtat inte orkar längre slutar pumpa runt blodet det dygnet får de som de alltid velat! De vars ens personnummer endast var, är och förblir fiktiv sifferkombination. Då slipper de alla besväret de tvingats tampas med.

Lite trevligare bilder hittade på nätet någonstans...inget minne var.
Vacker kvinna föga förvånande om bilden är filtrerad och/eller fotoredigerad. Ifall det är inget av det är hon naturligt vacker.
Fantastiskt vacker ej Svensk kvinna. Antagligen redigerad bild men men.
För vacker för att vara sann men är det ändå. Svensk från Stockholm. Vet ej liksom mrd de tidigare ifall de är vid liv. Lär aldrig få veta när man för något år sedan avslutade 1 social media konto och för en tid sedan avslutade nummer 2 och 3! Som eremit och enstöring, psykiskt bränd och över halva livet fysiskt utbränd träffar man aldrig någon vilket blivit till att man ej heller vill träffa någon och absolut aldrig mer ondskan och dess apostlar!!! Nåja, det mesta får lösningar tids nog. Hoppas man.
Helt naturlig vacker kvinna man gärna hade träffat tidigare i livet innan diagnoser 2 och 3 drabbade en. Kan hända att hon inte är vid liv, när så många oskyldiga blev bragd om livet av det som kom att bli pandemin som än idag skördar liv och ansvariga kommer aldrig att ställas inför rätta utan lyckas köpa sig fri. Dessa vistas skyddade var de än är så upphör omedelbart det gamla tramset om "gud som haver barnen kär". Cannabis.

torsdag 17 februari 2022

Vad har man gjort för ont att bli omyndig förklarad på ondskans vis!?!?!?

Har i 22 år haft en säng som fungerat i 22 år utan märkvärdigare problem. Hade man fått utbytt plymån hade allt varit utmärkt!
Perfekt! Bortsett från stålfjädrar som gick av 1999 men annars helt perfekt. Trivdes med den sängen lagom höjd, bredd, format. Om någon velat en väl och gjort en glad hade ny plymå köpts och inget annat! Då hade man varit helnöjd!
Tyvärr finns idioter och åter idioter som aldrig begripit mer än pisset i sina egna skallar. Avfallet på bilden är det absolut sämsta man erhållit från någonstans och olyckligtvis lät man klåpare leverera samt montera avfallet!!!!👿

Hatar avfallet vill helst bli av med det och skaffa liknande modell som Jensen dröm sängen, INTE en handikappsäng för det är man inte!!! JAG HATAR AVFALLET FÖR ALL FRAMTID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!👿👿👿👿👿

NÄR I HELVETE SKA BEFOLKNINGEN BEGRIPA ATT MAN ÄR MYNDIG ATT ANSVARA FÖR SIG SJÄLV!?!?!?!? ALDRIG! AVFALLET ÄR TILL SALU! Måste få tag på säng modell Jensen 210*110 likt ens enda drömsäng! Katastrof är och förblir avfallet. Basta.

söndag 13 februari 2022

Imorgon

Är en annan dag. 14 Februari och hjärtans dag men det är sannolikt att man är själv den ende med hjärtat, många kanske de flesta på DP är hjärtlösa. Får stå för dem.
Den hade man tillsammans med annat som man skänkte bort. Vart det sedan tagit vägen vet man aldrig har åtminstone någonting kvar...
Har inget minne var man köpte figuren men den gör man sig aldrig av med! Lika lite som den röda plåtasken som fanns i någon butik. Kanske finns de ännu? Vet ej men syskon kom med något hjärtligt gott.
Sedan får man se hur det går Imorgon. Skönt att det är timmar kvar på kvällen och det känns skapligt hälsomässigt. Cannabis.

Söndag 13 Februari

Sista dag för sjukperioden. Får se hur länge det varar, känns inte okej när yrsel kvarstår och man svettas för lite göromål men...det löser sig nog imorgon.
Skönt att slutligen ha lämnat avfallsanläggningar bakom sig i form av sociala medieplattformar. Som eremlt och ensam beslutsfattare har man inget på sådana att göra! Blåsta jänkare och imbecilla skall aldrig regelsätta något alls! Det skall utgöras av användare i bästa möjliga samförstånd. Det kan naturligtvis inte ägare acceptera men så hoppas man samtliga blir övergivna och de som blir kvar är penningtörstande porr slampor och deras likasinnade följare.
Sista året var som att besöka döda skogar. Ytterst lite förändringar när det mesta i majoritet liknade stagnation och förfall! Då fylls man snarare med tristess än nyfikenhet och rullar fort igenom det trista för att logga ut några minuter senare.
Enda uttrycket samtliga diktator miljöer förtjänar (om ens det) är bilden ovan. Som kapitalister skapar dom egna regler användare skall tvingas följa! Nej dra de dit under bergshögen de kom ifrån och stanna där permanent! Ingen behöver dessa egentligen vilket man märker på alla sidor som övergivits och lämnats åt sina öden, aldrig uppdaterade på åtskilliga år! Det märker inte webbplatsens ägare när de inte har tid att rensa bort övergivna sidor för att de tecknar avtal med företag och organisationer för kapitalismens gyllene framtid. Cannabis.

lördag 12 februari 2022

Så Var Det Gjort

Så får man se när till veckan det kommer, OM det kommer eller uteblir. Har 0% förtroende för dessa filurer sedan tidigare beställningar! Nåja, i sämsta fall får man nödköpa lösa dosor. Självklart bör det funka på något sätt. Enda lasten man har så den är heller inte stor.
Det blev denna ranson beställt igår när man måste tänka ekonomiskt tyvärr.
Så in i helvete typiskt att livsmedelsbutiker i råtthålet man tyvärr är bosatt i INTE har den enda sort som ska brukas!👿

Så har det alltid varit, är och förblir. Lite humor för alla med hjärnan i behåll!
Nä du hä få du tjöjp sjolven!
Så jere ve töckä dännä. Cannabis.

Lördag 12 Februari

Man känner sig upp och ner hälsomässigt. Antagligen blev det shock för systemet med miljöbyte först ute sedan in i affären strosa runt handla till kassan packa varor sedan ut och hem. Det var en pärs när man inte varit ute alls på 2 veckor!
Fanns något nytt man provade och fann att det var lite av vad man anade.
Naturligtvis var det inget bra, det lurade man på redan vid kyldisken. Lättmjölk baserad dryck med smak av kaffe! Karamellsockersirap och sötningsmedel! Så vansinnigt, galet och absurt!!!

Föredrar LaVazza espresso mixad med sojadryck protein eller mörkrost kaffe mixad med sojadryck protein. Det bästa av det särklass bästa! Personligen. Sällan numera man finner utmärkta kaffesorter utan man får köpa vad man finner nästintill bäst och hoppas det "håller". Naturligtvis har man med åren blivit kräsen men det står sig länge när det är så nära personligt perfekt som möjligt!
De enda sorter idag som håller måttet i styrka, aromer, smak och njutbart! Övriga sorter är för de som pimplar för åtgångs skull och koffeinet möjligen. Nej, det skall vara BRA kaffe eller espresso annars får det verkligen vara! Cannabis.

fredag 11 februari 2022

När Nostalgi Inträder

Blir man glad, lycklig, harmonisk och återminns ögonblicken långt bortom allt elände och absurditeter.
Kalles klätterträd anno 1975. Är ett lyckligt minne man gärna återvänder till
På tiden när mycket var som det borde och som barn msn var när lite hade skrämt en och livet lekte visst var man för det mesta ensam dock redan då utan behov av vänner.
En tid i livet när vad märkligt, allvarligt, tragiskt som än hände, vad som än skedde det skedde i dunkelhet. Drygt 46 år sedan. Man levde trots allt tryggt, säkert och delvis harmoniskt. Borta är tiden och med den friden. Dagens klimat hysteri ack så vriden vad allt är liden. Cannabis.

Återupptagit Gamla Vanor

Dock med stor återhållsamhet! Man vill inte hamna i olag eller yrsel tillstånd, på kollisionskurs med hjärtmediciner när ambulans man inte vill åka in till akut mottagning.
C vitamin, D vitamin och Magnesium behöver nödvändigtvis inte bli något hot mot hälsan när de numera inte tas i samband med hjärtmediciner likt förr med diabetes medicin Metformin.
När minnet inte står på topp så tas bild på text så att man vet dos och lämplighet.
Den skulle man sannolikt avrådas ifall fantasi rockarna fick bestämma i total okunskap självskrivet! Nu är det så att konsumtion är ytterst begränsad även av denna och brukas i nödfall. Allt för hälsans skull.
Ytterligare ett kosttillskott man konsumerar lika försiktigt som de andra och naturligtvis för förbättringar av den befintliga hälsans skull.

Tidigare år konsumerades friskt dessa produkter, bortsett ifrån Omega-3 som brukades ytterst sparsamt någon kapsel per vecka så burken hade lång förbrukningstid!
Samtliga fyller funktion, har fyllt funktion fastän man inte levt sunt eller förtärt varierad kost. Det är sånt som går stick i stäv med konsumtion av kosttillskott! Det tillsammans med naturmediciner har utgjort att man klarat sig ifrån många sjukdomsperioder och aldrig smittats. När det väl inträffat har orsaken varit glasklar man har helt enkelt saknat dessa och utan underhåll trillar man dit.

September 2020 förmaksflimmer+ hjärtsvikt kan vara påskyndande av sviktande hälsa i kombination med utsatt för det som kom att bli pandemin med rasande fart. Så länge man hade silver, vitaminer och mineraler höll man det hela i shack men som med livsmedel hade de ett sinande och pga extrs jobb helger hann man inte fylla på de "tomma magasinen" varvid det som inträffade gjorde så med full kraft. Cannabis.