fredag 25 februari 2022

RONKA i Ryssland!

Ytterligare slav vecka har låååångsamt passerat. Blir mer och mer påtagligt ansträngande att stå ut med imbecilla varelser så har starka tankar att krossa vad som krossas skall och gå vidare ifrån dårars paradis aka avfall AB.
Rallydöden inträd så snart som nja hellre förr än nånsin senare!!! HATAR skiten 💩 liksom katt träcket på slaveriet! Må det bli total kollision och förödelse i Umeå i helgen ju fler åskådare påkörda desto bättre! Då får sjuka husen mycket atr göra och det är ju bra!
RONKA i Ryssland är det några som gjort och Vlad Dracul Putin fick inte vara med så därför skickade hen planen att bomba Ukraina. Kastrera Vlad miffot och släpp en biologisk Breivik bomb över Ryssland de saknar ju gödsel vet ja.
Somliga skulle haft 2 omantlade genom träbollen...
Hundratio kronor för en ynka mini- calzone! Tider har totalt förändrats till hyperinflation av år 2095 istället för detta år. Jo, det suger totalt men det finns ingen återvändo! Bästa för personligen var att man upphörde existera! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Avfallet lika usel som Jensen UTAN skivor över kratern som växte under de 22 år man hade den! Några ton dynamit mixad med kubik nitroglycerin och 20000 ton metall projektiler så satte det absolut stopp för Vlads robotliknande framfart! Lite trist på rusky men det kan aldrig förhindras när imbecill Vlad inte kan tackla och slå pucken rätt! Efter att man passerade 50 strecket känns det naturligt att lämna jordytan för kremeringsugnen och spridas i luften ovanför någon avfallstipp. Chaos.

    SvaraRadera