onsdag 2 februari 2022

Kvarnen Mal som aldrig förr

Väl använt uttryck föga förvånande, att det avslöjats. Många är de att ha gått på lögnen och myten och än är det långt ifrån över!
Än är vinstmiljarderna till organisation inte intjänade. Därmed kommer sannolikt våg 5 med ny variant spetsad och fler lögners vätskor är troligen redan på gång varav delar redan är klara. Bluffen fortsätter för likt en mindre bemedlads lånade kliché "varför bryta ett vinnande koncept?". Världen har producerat för mycket kapital som måste hamna i ondskans valv i form av kapital, aktier, obligationer, värdepapper och mycket mera därtill. Hur? Det får var och en kalkylera själva. Cronamicon.
Påfyllning
Vad vsr det man sa...
Deltakron kanske? Låst artikel. Lockar nyfikna att bli prenumeranter.

1 kommentar:

  1. Visst har man för länge sedan tröttnat på det man utsatts för, naturligtvis avslöjas lika lite vad man själv väljer som locket på hos de som kommenterar i fälten om vax eller antivaxx. Finns det som närmast saknar biverkningar men det har gjorts avslag mot. Nåja, lite eller inget hjälper sedan vet inget bekräftat sanning, modifiering eller något alls hur lurade människor nästan kan gå i fördärvet för att de lyssnat på onda individer med full avsikt att skada och döda. Står vid vägskäl mellan misstänksamt rätt och raka motsatsen. Bakom tangentbordet döljer sig vad och vem som helst! Somliga får erfara obehag andra får veta om dessas misstag. Världen har varit sådan sedan begynnelsen.

    SvaraRadera