lördag 12 februari 2022

Lördag 12 Februari

Man känner sig upp och ner hälsomässigt. Antagligen blev det shock för systemet med miljöbyte först ute sedan in i affären strosa runt handla till kassan packa varor sedan ut och hem. Det var en pärs när man inte varit ute alls på 2 veckor!
Fanns något nytt man provade och fann att det var lite av vad man anade.
Naturligtvis var det inget bra, det lurade man på redan vid kyldisken. Lättmjölk baserad dryck med smak av kaffe! Karamellsockersirap och sötningsmedel! Så vansinnigt, galet och absurt!!!

Föredrar LaVazza espresso mixad med sojadryck protein eller mörkrost kaffe mixad med sojadryck protein. Det bästa av det särklass bästa! Personligen. Sällan numera man finner utmärkta kaffesorter utan man får köpa vad man finner nästintill bäst och hoppas det "håller". Naturligtvis har man med åren blivit kräsen men det står sig länge när det är så nära personligt perfekt som möjligt!
De enda sorter idag som håller måttet i styrka, aromer, smak och njutbart! Övriga sorter är för de som pimplar för åtgångs skull och koffeinet möjligen. Nej, det skall vara BRA kaffe eller espresso annars får det verkligen vara! Cannabis.

1 kommentar:

  1. Man är ingen storkonsument av kaffe eller för den delen espresso! Det räcker med 2 koppar per dag på veckan och liknande på helgdagar. Är det däremot likt jobbets automat kaffe har det blivit att man tar med sig hemifrån. Riktigt bryggt och omsorgsfullt förvarat det enda som duger. Tyvärr finns inte sojadryck protein att köpa vart som helst så har det glömts blir det eget kaffe rent bryggt på filtrerat vatten!

    SvaraRadera