tisdag 1 februari 2022

Vid Liv...Knappt!

Har för närvarande brännande känsla i bakhuvudet, antar att Omikron håller på att äta upp hjärnhinnan.
Igår från fantasibubblan som inte begriper att ingen nästan läser deras låsta artiklar!
Detta är den giftiga sanningen och verkligheten ingen får veta utom de belästa och sökanden av kryptiska handlingar från "myndigheter" och regering!

Staten företräder läkemedelsindustrin som är ett av många organ FN ett annat och WHO ett tredje skapade av ondskans elit även namngivet Bilderberggruppen!
Som tidigare nämnts kan bli kaos i klistret och man får läsa hoppandes.
Häng företagets vd och chefer! Verkliga motståndare av dödsinjektioner har nog slutat innan. Absurda eländiga 2022!
Häpnadsväckande journalistik. Låst artikel som vanligt så att slarvare och dyslektiker får sina hett efterlängtade skattekronor. ALLA ARTIKLAR FRI! De har sitt presstöd det räcker och blir över! Klantskallar!. Böh.

1 kommentar:

  1. Bland absurditeter och mer neuroskador finns tydligen plats för enstaka märkligheter. Låsta artiklar som vanligt. Delvis som verkliga livet bland självindoktrinerade neuroskador, mb och mycket mer. Enda positiva med sjukdom är att man kommer bort från DP/AAB rehabilitera och gränsfall återhämta sig. Ekonomiskt? Stupar men finns många som lever sämre, bostadslösa, inget jobb, kapital genom bidrag, donationer, pantflaskor och försäljning av egendom. Pga kärva tider, förändrade levnadsförhållanden, sjukdom som kräver omstrukturering av livet. Så är det för en ensam.

    SvaraRadera