lördag 26 februari 2022

Vad Gör Något För Skillnad?

När Putin bara är en spelbricka, Sars CoV2 var en annan? Oavsett kan de kunniga i avancerad crossover räkna ut och varken betting eller lotteri ens i total absurditet göra sällskapsspel av något!
Genom gå under jord, bosätta sig under och i haven eller vaxxa sig till döds!
Dött med viruset inte AV viruset! Volymer desinformation till ett strötal lättlurade samhällsinnevånare. Hade en majoritet varit lika desillusionerade och lättlurad hade sannolikt miljoner människor i varje världsdel varit nedsänkta i den eviga vilan.
Frågan man ställer sig: hjälper Jod mot stridsgas, Mjältbrand, kombination av virus och exempelvis Zyklon B och senapsgas? Antagligen föga om ens alls likt miljarder doser nano-vaccin mot regeringens "icke samhällsfarliga" vilt spridande influensa!
Han måste tro på tandfen och övriga sagomyter! 😂
Det gjorde även Nostradamus med hjälp av fornhistoriska berättelser. Lär knappast bli framtida guru om så icke blir fallet men väl kanske trisslott chanstagare en av alla? Cannabis.

1 kommentar:

  1. Absurdkomiska "medmänniskor" som vaxxar "det var ju gratis"😂 jo gratis är gott som bekant. Hörde på 90 talet om 2 grabbar när de återförenades midsommarhelgen och den ena sa till den andre att den silat alltså skjutit in heroin i blodet varvid den andre sa "vi skulle ju endast röka brajja ju" och den första urskuldade sig med "jamen det var ju gratis ju..." sedan finns andra imbecilla vars mikro- förtroende man hade för fram till år 2011 när det brunnit totalt föe denne! Syskon? Inget man behöver eller har biologiskt isf hade nån av dem liknande diagnos man har men så äro icket verkligheten! Snutslut.

    SvaraRadera