söndag 27 februari 2022

Fredag å Löörda på Söndertag

Finns på bild objektet eller livsmedlet. Dyrt för futtig nano-Calzone! Liknande dimension på Robertos för 12 år sedan.
Llördag blev det 2 kartonger Medikamenter och 1 förpackning värktabletter för framtida konsumtion.
Tur man inte var i behov av den för närvarande dyraste! Hade aldrig löst ut den alls! Kan bli något slutet på mars, om löjna räck dell...sedan blire att fixa recept på så möe som möglicht.
Livsmedel är nödvändigt! Nu har man för ett tag framåt (om man lever...) Sedan återstår att köx men nog vare tur att man gjorde vad man tidigare gjorde!😋 Frågan som kunde ställts: Var det så bra det där?
Knappast renlevnad. Förmodligen inget upprepat missbruk eller långvarigt. För de som aldrig provat ens kan missbedömning från henne bli ett fall när det tyvärr galet räknas som narkotika! Vi får väl c var allt landar så småningom.
Återkommande grafik för framtida möjligheter tillika utsikter när allt är som det är men aldrig någonsin som det skulle ha varit historiskt under 50 år! Cannabis.

2 kommentarer:

  1. Toksvammel likt evigt pårökt ja sicket jaejvla miffo! Statsminister på 5 års nivå!😂 Hyckleri och falska förhoppningar från deras håll. Hoppas isf U bombas av Vlad Putins blindgångare så slipper man besöka avfallet alls! Sedan S och G Zyklon B kunde droppas i M. Dä vore gräjhåjta hä 😂😀😀😀

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera