söndag 20 februari 2022

Vackert...På Bild

Blir knappast många år man lever. Lika bra är ju det! Lever dag för dag utan planering när plötsligt en morgon man kanske inte vaknar! Inget man önskar men när hjärtat inte orkar längre slutar pumpa runt blodet det dygnet får de som de alltid velat! De vars ens personnummer endast var, är och förblir fiktiv sifferkombination. Då slipper de alla besväret de tvingats tampas med.

Lite trevligare bilder hittade på nätet någonstans...inget minne var.
Vacker kvinna föga förvånande om bilden är filtrerad och/eller fotoredigerad. Ifall det är inget av det är hon naturligt vacker.
Fantastiskt vacker ej Svensk kvinna. Antagligen redigerad bild men men.
För vacker för att vara sann men är det ändå. Svensk från Stockholm. Vet ej liksom mrd de tidigare ifall de är vid liv. Lär aldrig få veta när man för något år sedan avslutade 1 social media konto och för en tid sedan avslutade nummer 2 och 3! Som eremit och enstöring, psykiskt bränd och över halva livet fysiskt utbränd träffar man aldrig någon vilket blivit till att man ej heller vill träffa någon och absolut aldrig mer ondskan och dess apostlar!!! Nåja, det mesta får lösningar tids nog. Hoppas man.
Helt naturlig vacker kvinna man gärna hade träffat tidigare i livet innan diagnoser 2 och 3 drabbade en. Kan hända att hon inte är vid liv, när så många oskyldiga blev bragd om livet av det som kom att bli pandemin som än idag skördar liv och ansvariga kommer aldrig att ställas inför rätta utan lyckas köpa sig fri. Dessa vistas skyddade var de än är så upphör omedelbart det gamla tramset om "gud som haver barnen kär". Cannabis.

1 kommentar:

  1. Tyvärr har ondskan offerkofta har ingen själv saknar ingen sådan. Livet suger, frågan man ställt sig själv: Varför lever man egentligen när det varit bäst för samtliga parter om man omkommit vid 6 års ålder då hade ondskan haft färre som delat på vad som delas kan! Själv vill man inget ta del av och kommer att skänka bort sådant man aldrig använt, aldrig kommer att använda när det kan vara bättre att det finner plats och användning hos någon av alla behövande! Istf liggs och ta plats hos någon som absolut INTE behöver det! Ren och sann solidaritet av opolitiska syften för egoism bifaller aldrig samt må tillfalla kapitalismens ökande antal! ÅVC får vad som ej kan bortskänkas. Man mår mycket illa av avfallet man tvingas försöka vila i när hela kroppen värker och det ska bli underbart att tids nog bli av med kadavret! Ondskan lurades att köpa skämda grisen i säcken men det får stå för ondskans elakhet! Rensar allt eftersom så slutligen blir utrymme för vad man SJÄLV använda.

    SvaraRadera