söndag 6 februari 2022

Söndag 6 Februari 2022

Eländes elände när det känns som att virus tilltar och "startar om" än värre men så är förmodligen inte fallet. Antagligen är känslan den och i kombination med diagnoser man har allergi, diabetes typ 2 och förmaksflimmer+hjärtsvikt tycks toxiner, infektioner och virus vara svår att utdriva åtminstone är det längre processtid än man är van vid, om inte annat är tålamodet kortare än när man var barn och drabbades av sjukdomsförlopp.
Tyvärr har man ådragits arbetsskador fysiskt som mentalt. Förslitningar, hyperstress och verkstadsgolvsmentalitet med hårda jargonger, tidigare noll empati för andra medarbetare och det har resulterat i över stress så att kroppen tagit stryk. Chefsämnen har aldrig någonsin haft minsta förståelse för några som helst omöjliga arbeten, bara problem skapare och förvärrat lagen om alltings kaotiska situationer! Till slut sa kroppen ifrån för 911:e gången! Nu gäller total rehabilitering tills man kan eventuellt vara på gång att besöka arbetsplatsen.

Hade uppslag till över 20 häpnadsväckande, förvånande och fruktansvärda artiklar men har tröttnat på att lägga upp sådana här. Det är slut med bevismaterial, rådgivning och hysteriskt världskaos! Eventuella fluktare får söka länkar som artiklar helt på egen hand och med egen kunskap! Nu återstår främst rehabilitering, själslig vila och självvård om man ska komma ut ur detta personliga mardrömstillstånd. Cumulus.

1 kommentar:

  1. Kan komma mera, även om man vid detta tillfälle kände trötthet och leda. Kan man vad man kan candida! Borta är många och andra med sked snart är det slut och vara ifred så är det ofta tyvärr.

    SvaraRadera