fredag 11 februari 2022

När Nostalgi Inträder

Blir man glad, lycklig, harmonisk och återminns ögonblicken långt bortom allt elände och absurditeter.
Kalles klätterträd anno 1975. Är ett lyckligt minne man gärna återvänder till
På tiden när mycket var som det borde och som barn msn var när lite hade skrämt en och livet lekte visst var man för det mesta ensam dock redan då utan behov av vänner.
En tid i livet när vad märkligt, allvarligt, tragiskt som än hände, vad som än skedde det skedde i dunkelhet. Drygt 46 år sedan. Man levde trots allt tryggt, säkert och delvis harmoniskt. Borta är tiden och med den friden. Dagens klimat hysteri ack så vriden vad allt är liden. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Många TV kanaler visar flera år gamla program och annat gödsel för att ha något alls att visa. Nyheter är oftast för många för påtagligt för att ta del av. Då är det bästa att göra som man själv, se vad som faller en in och då oftast på DVD video som är bästa möjliga alternativ när man inte orkar ansluta sig till tv bolag eller streaming kanaler. Då är DVD video bäst om man inte föredrar VHS videoband och trassel i en sådan spelare vilket man självklart har men aldrig brukat på åtskilliga år! Nej det enda gällande "media" är och förblir DVD video och när lusten och orken till den inte finns kan det bli TV avfall i sämsta fall.

    SvaraRadera