fredag 11 februari 2022

Återupptagit Gamla Vanor

Dock med stor återhållsamhet! Man vill inte hamna i olag eller yrsel tillstånd, på kollisionskurs med hjärtmediciner när ambulans man inte vill åka in till akut mottagning.
C vitamin, D vitamin och Magnesium behöver nödvändigtvis inte bli något hot mot hälsan när de numera inte tas i samband med hjärtmediciner likt förr med diabetes medicin Metformin.
När minnet inte står på topp så tas bild på text så att man vet dos och lämplighet.
Den skulle man sannolikt avrådas ifall fantasi rockarna fick bestämma i total okunskap självskrivet! Nu är det så att konsumtion är ytterst begränsad även av denna och brukas i nödfall. Allt för hälsans skull.
Ytterligare ett kosttillskott man konsumerar lika försiktigt som de andra och naturligtvis för förbättringar av den befintliga hälsans skull.

Tidigare år konsumerades friskt dessa produkter, bortsett ifrån Omega-3 som brukades ytterst sparsamt någon kapsel per vecka så burken hade lång förbrukningstid!
Samtliga fyller funktion, har fyllt funktion fastän man inte levt sunt eller förtärt varierad kost. Det är sånt som går stick i stäv med konsumtion av kosttillskott! Det tillsammans med naturmediciner har utgjort att man klarat sig ifrån många sjukdomsperioder och aldrig smittats. När det väl inträffat har orsaken varit glasklar man har helt enkelt saknat dessa och utan underhåll trillar man dit.

September 2020 förmaksflimmer+ hjärtsvikt kan vara påskyndande av sviktande hälsa i kombination med utsatt för det som kom att bli pandemin med rasande fart. Så länge man hade silver, vitaminer och mineraler höll man det hela i shack men som med livsmedel hade de ett sinande och pga extrs jobb helger hann man inte fylla på de "tomma magasinen" varvid det som inträffade gjorde så med full kraft. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Även om man gjorde inköp på flera skilda kosttillskott fanns alltid skepsism om de skulle vara till godo för hälsan, förbättra kontra försämra, vara överflödig trots att propaganda och reklam var stor fanns där alltid kritiska tankar innan man märkte av produkters funktion eller placebo. Omega-3 burken räckte minst 3 månader! Tur var ju det annars hade förmaksflimmer kanske drabbat en långt tidigare än det gjorde. Det vet man aldrig. Fint jag skriver och läser själv 😀😂👋👌👍💚

    SvaraRadera