söndag 13 februari 2022

Söndag 13 Februari

Sista dag för sjukperioden. Får se hur länge det varar, känns inte okej när yrsel kvarstår och man svettas för lite göromål men...det löser sig nog imorgon.
Skönt att slutligen ha lämnat avfallsanläggningar bakom sig i form av sociala medieplattformar. Som eremlt och ensam beslutsfattare har man inget på sådana att göra! Blåsta jänkare och imbecilla skall aldrig regelsätta något alls! Det skall utgöras av användare i bästa möjliga samförstånd. Det kan naturligtvis inte ägare acceptera men så hoppas man samtliga blir övergivna och de som blir kvar är penningtörstande porr slampor och deras likasinnade följare.
Sista året var som att besöka döda skogar. Ytterst lite förändringar när det mesta i majoritet liknade stagnation och förfall! Då fylls man snarare med tristess än nyfikenhet och rullar fort igenom det trista för att logga ut några minuter senare.
Enda uttrycket samtliga diktator miljöer förtjänar (om ens det) är bilden ovan. Som kapitalister skapar dom egna regler användare skall tvingas följa! Nej dra de dit under bergshögen de kom ifrån och stanna där permanent! Ingen behöver dessa egentligen vilket man märker på alla sidor som övergivits och lämnats åt sina öden, aldrig uppdaterade på åtskilliga år! Det märker inte webbplatsens ägare när de inte har tid att rensa bort övergivna sidor för att de tecknar avtal med företag och organisationer för kapitalismens gyllene framtid. Cannabis.

1 kommentar:

  1. Kommentarer är ganska överflödiga. Det mesta sagt och minsta förändring kan knappast förväntas av kapitalismens härskare. De som vill får stanna valet är helt fritt!

    SvaraRadera