måndag 7 februari 2022

Förändringar Icke Synbara Ännu!

I ett land vars företrädare och myndigheter skola agera sansat, medvetet och solidariskt sker så icke alls i någon som helst omfattning eller utsträckning! Allt grundar sig i kapitalismens ruttna spår och att vara självutnämnd myndighet tillika titel är allt värt för fem minuter i rampljuset!
Människors liv är noll värt, oavsett nationalitet, när avfolkning står på makthavares agenda! De starka överlever och är sjukdomar motståndskraftiga. Kapitalet är allt för utvecklingen och allt värdefullt inom branscher.
Hade varit intressant ifall man slapp drabbas av avfallet men det är var och ens nutida skyldighet att hamna i ekonomiskt förfall! Hade man orkat hade munskydd varit på timmar men det är en börda att använda det dagar till ända
Det är nog många med skägg som tror motsatsen och det får de väl göra. Oavsett förändringar i restriktioner så blir det fortsatt användning av munskydd, det enda som skyddar alls! När injektioner bara är psuedovetenskap!
Intressant och i synnerhet avkoppling att läsa annat än bara nära elände. Föga förvånande om Solstorm skulle inträffa i nutid när allt ändå är i katastrofal kaos på planeten.
Legender försvinner en efter en. De får trots allt skatta sig lyckligare att de inte attackerats av virus och autoimmuna sjukdomar även om Cancer är plågsamt nog.
Det kontot avslutades 2021 och ingen som helst ånger över beslutet fanns, finns eller kommer att uppstå. Verkliga livets bekanta räcker mer än väl. Kommer inte sakna katastrofen annat än möjligen Instagram då. Har man levt liv utan såsiala medieplattformar i 35 år vet man att HELT klara sig utan dessa. Trist för missbrukare och fanatiker som inte kan leva utan dessa. Chlorofurium.

1 kommentar:

  1. Såssiala medieplattformar fanns lyckligtvis inte varken på 70 talet, 80 talet eller 90 talet! Alla har inte någon plats på sådana! Alla passar inte in på dem av psykosociala skäl eller annat! Som med arbetsplatser där det du inte hade gällande förslitningar och/ eller skador kommer du tids nog att få! Är du inte mentalt stark kommer du att dras in i denna förföriska värld skapad av exprter och specialister. Nu hoppas man förändringar är i intågande och inte bara på ekonomiska/ infrastrukturella grunder. Återstår att se vart mycket landar.

    SvaraRadera