torsdag 3 februari 2022

Dag 3 i februari

Vad läser man? Allt av intresse som berör bland nyheter och nonsens, lögner, myter och konspirationer, kollisioner, hyckleri och allt möjligt. Klar i knoppen även om huvudvärk mol och snuva fortsätter oavbrutet, värk i kropp avtagit men balanssinne och liknande är knappt under kontroll.
Intressant när allt är som det är och 100%  anti-intresse att stödja såsialmoderaterna i deras dolda kamp mot...nä, det kan skrivas på annat håll och i annat. Regering var, är och förblir toppstyrda dockor tiden får detta utvisa... Precis som lismare, smickrare och demagoger på annat håll. Man är 800% medveten om volymer mer än vad som är tillåtet. Hellre 1 fackförbund i verkligheten än 100 utanför sandlådans kant!
Tack och lov! Berörs man inte just för tillfället av kommunikations komplex och slipper vänta timmar ute i kylan i en avfallsstad som fullständigt ignorerar resenärer!!! Exakt varför samtliga busshållplatser saknar minsta källa till värme eller humanitet. Förr hade busskurar i centrum värmesitsar alltid något men sadismen tog över och det byggdes om till djupfrysta träbänkar utan fungerande vindskydd! Ingen politiker tvingas vänta och frysa vilket leder till sjukdomar. Cadaver clondyke.
Iinbjudande att sitta och vänta flera timmar på? Knappast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar