fredag 4 februari 2022

Känns och Märks!

Så fick man det bekräftat! Råder inga tvivel om att man är smittad, föga förvånande och överensstämmande med hur det varit i alla tider genom årtionden.
Registrering kvällen innan. Prov inlämnat 2/2. Fick svar bekräftelse i morse, enligt bild.

Vaccinationer kodar om DNA och försöker koda om immunförsvaret och organen. Förutom andra biverkningar och dödsfall där toxiner alltså gifter i kroppen i blandning med avfallet i vaccinet utgör krig i kroppens inre organ av högsta essentiella livsuppehållande funktioner!

Experter finns i realtid likt de fanns på 1930 talet i Tyskland. Skillnader finns men retorik, strategi och genomförande är kopierat med modernisering till 2000 talet. Mycket mer behöver inte adderas. Spionage existerar överallt på Internet tillgängligt för alla. Noll konspiration när man lugnt kan hävda att trots skydd såsom VPN etc är det i verkligheten inget skydd alls!. Cadmium Anthrax. 

1 kommentar:

  1. Fler och fler blir varse om det oppositionen flosklar konspirationer och spridning av vad de kommer på för stunden. De oavsett myndigheter eller byråkrater hugger blixtsnabbt med "konspirationer" hit och "falskhet" dit är i själva verket de som myntat alltsammans! Identiskt med kriminella som hävdar total skyldighet trots mediala vittnen och människor. När nu grunden som strategin är att alla ska drabbas av influensan så saknar det betydelse att försöka hålla avstånd, injiceras av avfall eller debattera för eller emot. Frågan är inte längre OM man drabbas utan NÄR. Verkliga experter bortom detta land VET vilka allvarlighetsgrader var och en av varianterna har. Makthavare, politiker, myndigheter, byråkrater har vilda gissningar och gränslösa fantasier till teorier. Underhållning är att läsa om alltsammans i media.

    SvaraRadera