fredag 11 februari 2022

Fattade Korrekt Beslut!

Avfallet Hyckleri avinstallerat det åkte slutligen ut! Meta Gram naturligtvis.
Råkar det ut för liknande det här blir det förhoppningsvis förlust kapitalt som ödesdigra besvär...

Hoppet är det sista som lämnar. Hyckleri skall den vägen vandra i dubbelmoralens land ibland likasinnade andra.

Saknad av ingen. Adjö der var tragiskt när det kom lyckligare när det försvann! Sociala medieplattformar är bedrövligt bör icke finnas alls. Hellre befriad från detta falskhetens vals. Landmina. Closs.

1 kommentar:

  1. Under några år fann man intressanta objekt bilder, klipp, musikvideor och ett som annat. Pandemin påverkade naturligtvis utbud och 2020 var det hyfsat utbud på tippen sedan 2021 kom bakslag efter bakslag där tippen agerade myndigheter i syfte att tjäna kapital! Sämre och sämre så till slut för en tid sedan fattade man själv beslut att avsluta detta liksom Fakebook och nej saknar inte skapligt som utvecklades negativt till Östersjöns botten! Många har flera år tidigare övergett dem. Det går inte att skapa regler och samtidigt tro att man inbjuder till något genom att skapa omänskliga regler och inbilla sig att allt är bra, kortvarig blir man populär sedan rasar allt likt skyskraporna 11 september 2001.

    Uppenbart är att man är för åldersstigen för att fjanta omkring på sociala medieplattformar när världen ser ut som den gör!

    SvaraRadera