fredag 17 maj 2024

Fredag 17 Maj Helg

4 dagar "jobb" åtminstone närvarande på jobbet. Rejäl omställning till lugnare uppgifter känns både bra och mindre bra men det är en prövning när man aldrig tagit det lugnt tidigare. Gamla mönster gäller inte längre tyvärr kommer fysisk kapacitet och arbetsmoral inte riktigt överens där även om det är en frekvent process. Tack och lov gynnas man av väl utfört arbete när man kommer hem!
När god dryck är viktigt måste man förse sig vilket det blev i onsdags. Går åt extra mycket när man även har med till lunchen på jobbet, billigare med lättdryck men för närvarande gäller läskedrycken. Förändringar till positiva resultat.
Hann inte med frukost därför blev det protein bars 2 st igår. Nä, någon koffein bar var det inte utan bara något med smak av kaffe latte föga förvånande när ocker rävar ljuger! Najgur boll smakade riktigt okej trots allt.
Pga värme på jobbet och behovet blev det lämpligen en flaska välsmakande dryck med magnesium, b3 och b6 i morse. Välbehövligt tillskott.
Tidigare i veckan blev det hallon. När man har återanvänt en flaska länge och väl är det dags för nytt. Det blev det motvilligt.
Livsmedel är man tvungen att ha tillgång till även när läget är ekonomiskt ansträngt! Vilket det är pga bilreparationer och onödiga beställningar av det man inte har behov av! Så jävla typiskt. Bilen fungerar men drivmedel blir först om en vecka, just nu går det inte. Can a biz tro.

När ersättning kommer blir det att boka tid för besiktning av bilen därefter blir det att återuppbygga ekonomiska bufferten igen med medel tillgängliga. Väntar återbäring samt semester ersättning. Trött som en sombie efter jobbet mest varenda kväll men det är klart då gäller rehabilitering och man kan slappna av.

Hoppas alla ondskans apostlar kristna blir halshuggna! Den enda sanna rättvisa demokratin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar