tisdag 14 maj 2024

Ingen Häpnadsväckande Erfarenhet!

Jodå, åkte till jobbet och dagen blev sisådär, kändes delvis knepigt. Yrsel återkommer frekvent och det som till stora delar avhjälper den är vätskeersättning. Kände på eftermiddagen efter jobbet att man behövde något flytande.
Läste inte så noggrant på burkarna utan aåg främst att det stod koffein men såg aldrig att det rörde sig om energi drycker vilka man försöker undvika med största omsorg för DCIM och hjärtstopp vill man knappast drabbas av för det skulle sluta på ett sätt ifall det skedde nattetid.
Satsade på den ena som hade smak av jordgubb och ananas. Tyckte mest att den smakade sötningsmedel! Den blir det lika repeterande som med drycken man köpte hos Ica tidigare. För 11-12 år sedan var läget annorlunda och man hade inte dilaterad kardiomyopati. Då kunde man köpa någon enstaka energidryck och ibland gav de stort resultat men oftast var de överskattade kolsyrade drycker utan den påstådda "funktion".
Den där kan bli att smaka närmare helgen om tillverkaren ändå kunde tillsätta Askorbinsyra istället för äckliga sötningsmedel hade det varit uppskattat.
Det stod 15 år på skyltar framför burkarna, fånigt och löjligt när det främst rör sig om kolsyrad energidryck med koffein. Det positiva var att de innehåller förutom sötningsmedel och koffein även en del vitaminer D, b6, b12 och det är bra! Någonstans kostar de 27 kronor styck 33 kronor styck hos dessa.
Man hade hellre sett att drycken ovan hade funnits, hade nog hellre köpt burkar av den.
Tur man inte bor eller jobbar i den orten och vad man fått veta i efterhand är att de tydligen drabbats av cyberattack och det är ett stort slag mot en liten kommun. Can a biz tro.

Kan vara hackare som "samlar" router användare för att belasta olika kontors servrar och anläggningar vars uppdateringar lyst bra länge med frånvaro är lätt manipulerade för hackare. Dessa personer har specialiserat sig på avancerad teknik, erhåller alltid senaste uppdateringarna liksom mjukvarorna. Jo, man hade kunnat skriva hur mycket som helst men det tillför de drabbade ingenting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar