fredag 3 maj 2024

Fredag 3 Maj Kristallstenar

Man har haft ett antal sk kristallstenar sedan 1995 när man blev intresserad (kanske mest överraskad och imponerad) av allt möjligt inom sånt som många hade provat på långt tidigare. Man beställde mycket olika föremål däribland böcker, en Ouijaboard med sk planschette resten är historia. Tarot lekar har man 2 av sedan blev det kristallstenar som man haft kvar sedan dess någon enstaka har tillkommit.
Hade dessa sedan tidigare däribland ett halssmycke Ametist format hjärta. Det höll så länge det höll sedan limmade man ihop det och det har fått plats på en lykta i sovrumsfönstret.

Har ganska länge haft funderingar att skaffa lite tillskott i kristallsten samlingen. Så redan i början av veckan fattade man beslut om att försöka få tag på några stycken. I eftermiddags på bussen från jobbet ner till stan gjorde man slag i saken ganska mycket för att uppdatera sig om vad som fanns tillgängligt - om ens något.
Jodå, det fanns åtskilliga skålar med stenar att välja mellan. Man fann omgående några självklara val sedan fick man kolla i mobilen efter bilder så att man fick fram namn på respektive sten och innebörd som eventuell spiritualism.
Texten tillräckligt stort typsnitt så att man slipper anstränga ögonen i onödan. Frågetecken saknas namn och på kvittot framgår ingen som helst information alls!
Knepigt, när det står såsom på kvittot. Nåja, är man galen nog att köpa dem (kristallstenar) kan man nog räkna med vad som helst. Can a Biz tro.

Fanns även stora "råa" Ametist stenar som kanske hade passat i akvarium men när de räknar 1 krona grammet blev det väl kostsam uträkning, beställning av tyvärr fel repsats till bilens förgasare hade kanske gjort att man hade haft råd att köpa åtminstone en av stenarna som trevlig dekoration i 105 liters akvariet.

Det har blivit så kasst, uselt och avskyvärt sedan gurgel införde sin imbecilla sjukdom med "logga in" och all annan skit som följer i spåren och dyningarna av sjuklighet istället för att gå till botten och rensa bort allt avfall som tillkommit de senaste 10 åren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar