torsdag 9 maj 2024

Lyssnar På för närvarande

Livet känns bättre med musik. Åtminstone om man är född och uppvuxen med musik.
Lyssnar för närvarande på den egna eminenta Mp3 CD'n "Enjoy Pleasure of 1970's!" Vilken består av hela boxen ovan och den innehåller inte mindre än 102 låtar! Som kan ses på bilden nedan.
Trevlig och njutfull samling ursprungligen på 6 CD skivor a 17 låtar per skiva. En lånad box blev ett lämpligt komplement och 105 låtar ytterligare. Alltsammans konverterat från Audio CD skivor till Mp3 filer för att därefter "brännas" till en CD-R skiva utan minsta tanke på framtiden.
Naturligtvis togs endast 70 tals låtar med och självklart inga dubletter! Så fick man inte mindre än 206 låtar som spelar non-stop så länge man själv behagar. Den som många andra CD-R skivor brände man för åtskilliga år sedan utan minsta tanke på att man skulle spela dem i en portabel CD spelare med Mp3 funktion. Can a biz tro.

Minns att när man beställde och fick hem boxen överst på sidan var det en del låtar man aldrig hört tidigare, andra hade spelats på radion under 70 talet så de kände man en lättnad att ha tillgång till. När man flera år senare lånade boxen med 10 CD skivor blev det att konvertera hela samlingen för att sedermera "sålla" ut vilka man ville använda till den egna samlingen. Visst har man ytterligare samlings CD skivor Anno 70 talet men dessa är enkel skivor och inte boxar. Förutom 70 talet har man även mer än tillräckliga mängder 80 tals musik och desto fler samlings CD som boxar. Har även 90 talet i både CD som Mp3 format och en del från 2000 talet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar