onsdag 15 maj 2024

Liten, Smidig, Behändig

När man köpte en del nytt förra året fann man något man fann lustig på något sätt.
En portabel handfläkt uppladdningsbar och lämplig storlek. Visst provade man den i slutet av juli förra året tänkte främst att den är lämplig att hålla i handen när batterihållaren är staven man håller i.
Den går utmärkt att ställa på plant underlag eller som bilden förklarar hänga den i den passande bygeln. Nu när värmen gassar och man vet att somliga bussar tidigare år varit i det närmaste utan luftkonditionering passar den lilla handfläkten mer än perfekt!
Har haft med den till jobbet och man får plats med den i jackfickan. Laddningstiden känns i drygaste laget men är det enda minuset. Drifttiden är förvånande som imponerande! Kan verkligen rekommendera den till de som vill ha mycket fläkt för lite pengar. Can a biz tro.
Köpte flertalet såna USB fläktar för flertalet år sedan. 19kr/st var billigt och bra och de visade sig vara riktigt bra. Sedermera har många av dem börjat låta väldigt mycket vilket kan ha varit orsaken varför de var så billiga. De finns inte kvar hos lagret längre. Kan ha varit år 2019 och det fanns mängder av dem.
En liknande fläkt man köpte 20201114 hos Coop kostade lite mer men så håller den än idag, lite synd att man inte köpte minst 1 till. Mycket gick ner i pris det året.

Skillnaden är att den översta är en handfläkt medan de andra 2 modellerna är bordsdläktar avsedda för powerbank eller närkontakt med USB vilket underlättar det mesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar