onsdag 8 maj 2024

Lite Historia (Personlig Sådan)

Som tidsfördriv när man är hemma pga förkylning eller vad det nu är (?) kan man alltid lägga in på bloggen lite allt möjligt.
Erfarenheter är alltid erfarenheter. År 2000 fick man för sig att pierca underläppen. Sagt och gjort utfördes det och oönskad uppmärksamhet fick man den första var den nere till vänster Labret hette den nog. Den nere till vänster såg lite ut som en spets eller skruv likadan bottenplatta som Labret. År 2001 blev det utmaning #2 den långa staven med en kula i var ände, kändes ordentligt när lancetten genomborrade tungan! Därefter blev det mest drycker för att slippa infektioner i hålet. Bägge smycken satt kvar t.o.m år 2008 när man tvingades dra ut 2 tänder som antagligen skadats pga smycket i tungan! Resten är historia.
Hos MM hade de vid något tillfälle flera hygien artiklar som mini rakapparaten ovan och en näshårtrimmer. Billiga produkter liksom hårtrimmer man köpte sedan den gav man bort. Vad man använder till och från vid behov är näshårtrimmern. Rakapparaten ovan har provats men "nyper" för mycket. Visst både näshårtrimmern och rakapparaten är batteridrivna men rakapparaterna ligger och skräpar.
Rakapparen med sladd är med uppladdningsbart batteri, ingen av dem används när man föredrar hyvel pga att apparaterna "nyper" vilket både gör ont och är högst obehagligt!
Något man har kvar sedan tiden när man ägde stationär dator och "brände" CD-R skivor nästan på löpande band! Genom åren har man förbrukat åtskilliga spindlar och "tårtor" med både CD-R som DvD-R skivor, de man har kvar än idag är de som man lyckades.

Skillnaden mellan spindel och tårta var att spindeln innehöll 25 skivor medan tårtan innehöll 50 skivor. Naturligtvis såg man sedermera att det kom dubbla tårtor eller koner med upp till 100 stycken skivor köpte dock aldrig någon sådan! Den förbrukningen fanns inte. CD-R skivor ersatte de gamla analoga kassettbanden medan DVD-R skivorna användes till lagring av allt möjligt musik i Mp3 format, bilder, kamerakort, filmklipp mm. Can a biz tro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar