söndag 19 maj 2024

Sömndag 19 Maj

Realism är intressant. Utan fåniga påståenden, påhittade "vetenskapliga" slutsatser och annat trams!
Iofs inlagd igår men med förklarande text vad det gäller. Sedan är mycket ändå ej utforskade områden men det som finns är alltid något.
Något man aldrig fått förklarat hos hälsocentral eller sjukhus, men det är klart de på sjukhus är inga forskare, professorer eller ens medicinskt kunniga utan fungerar som misslyckade "lugnande personalreserver" att lugna som desinformera godtrogna patienter!
Trevligt med bilder så att man får en hum eller en "hint" som det heter på modespråk om vad som irrar omkring i kroppen och slår ut medvetandet i knoppen (kanske).
Tidigare uttryck utan substans när man inte fick förklarat vad radikaler var Dvs obekräftade rykten och overifierade fantasier! Nu fick man veta VAD det betyder vilket underlättar hela vägen.
Man måste skilja på fantasi från filmer och den sanna verkligheten! Robotar programmeras och därmed är det inga naturliga funktioner som hos människor. Sedan finns medmänniskor som helt saknar de funktioner, känslor och smärtor som en stor andel av jordens befolkning har medfört!
Vad hjälper det någonsin om du saknar tredje, fjärde eller femte generationens mobiltelefon, BankID och aldrig har ägt något i närheten av laptop, Tablet, surfplatta eller något digitalt alls?
Låter märkligt vad släpper ut det!? Digitalt avfall eller annat? Läste aldrig artikeln när alla helvetes sidor består av tramset "godkänn kakor". Ta bort dessa jävla pop up fönster TACK!!!😡🤬
Får man 10776 kronor för att man tar emot den kanske man kan fundera några år. Oavsett hur bra "andra" tycker den är så är det absolut inget som någonsin säger att man tillhör flocken när man aldrig någonsin gjort tidigare! Can a biz tro.

Livsmedel, livsuppbärande mediciner, kommunikation till och från arbetet är sådant som får kosta när det ger utbyte i ekonomiska medel i retur. Digitalt avfall fyller ingen abstrakt funktion utan är avsedd att användas för att extrahera intresse till försämrad livskvalitet! Tyvärr har man tvingats ta del av det när det olyckligtvis blivit en del av utvecklingen och kostsamt försämrat för flertalet medmänniskor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar