lördag 18 maj 2024

Lördag 18 Maj

Kivra tycks ha missat utskick om ersättningen tur att man har bättre pejl själv. Gylf hade fel på 98 oktan pumpar så det fick bli Circle K istället. Drivmedel är dyrt igen föga förvånande.
Hade först planerat att tanka för 200 kronor men det hade inte förslagit långt! Så åtminstone 20 liter så blev det strax under halv tank i alla fall. Bufferten rinner ut likt is i öknen.
Dyry att drabbas av allergiska besvär när medicinen kostar nästan 200 kronor!!! Tack och lov har man "frikort" fram till augusti på hjärtmedicinerna bra det.
Allting dyrt när man är fattig pga missberäknade beslut om reservdelar till bilen! Man har dock lunchlådor för kommande vecka samt middagar och även frukost så man lider ingen nöd direkt! Can a biz tro.

Finns alltid de som har det 27 resor värre och har varken bil, arbete, dator och skrivare, Tv och mängder av DVD filmer samt ingen mat på bordet när de i somliga fall saknar bostad. 
Hade varit mer intressant ifall de frångick "forskning om cancer". Det behövs ingen forskning om bot mot cancer däremot helt ratta om lagar och paragrafer och släppa Cannabis helt fritt samt total eliminering av hela läkemedelsindustrin!!! Snabb installation av NY sjukvårds industri. Då kan cancer elimineras för gott liksom åtskilliga andra sjukdomar briserande till förkortning av människoliv. Svårt att skriva kortfattat när förenklingar är näst intill omöjliga. Nåja, man ser var det möjligen landar.
Någon Samsung blir det aldrig mer att man orkar köpa då låter Motorola betydligt mer intressant även om bägge har gjort bättre som sämre modeller. På 23 år har man hunnit "avverka" otaliga" märken som modeller. Har för närvarande en Doogee S59 pro, Moto e6 play och Moto G31(w) och den sistnämnda är den som håller måttet medan de andra två håller på att tackla av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar