måndag 6 maj 2024

Måndag 6 Maj (Jaha?)

Hade inte tänkt jobba idag men beslöt ändå att åka in... helvetes jävla tattare Ultra!!!😡🤬 Bussjävel dök aldrig upp varvid man fick gå långt åt helvete. Sämsta lösningen någonsin! Nya appen är katastrofalt avfall!!!!!! VART I HELVETE ÄR TIDTABELL!?!? SATANS KLANTSKALLAR det är det enda användbara och det enda man behöver!!!!!! Fatta det.
Nåja, löste ut paketet vars innehåll mest troligt inte passar till vad det är avsett för.
Stort emballage till liten kartong föga förvånande men man vet ändå att det inte är för förgasaren man har.
Hade varit intressant att se om det passar, men det är ju aldrig möjligt.
Från dessa, och det är inte deras fel ifall det är till fel delar eller ifall det saknas något. Misstänker att hela skiten kostar betydligt mer när munstycken mm är delat. Svinträck gör affärside precis som datortillverkare som sabbat möjlighet till BRA inköp och gjort att man tvingas köpa vad mindre bemedlade kallar "kring utrustning" som att köpa en glödlampa och köpa sockeln separat. Fy fan jävla ockrare!
Löste ny period redan i eftermiddag så slipper man göra det efter helgen.
Bekräftelse kvittot på busskortets period så har man för någon månad framåt from måndag. Sedan får man se när bilen blir klar när man ofrivilligt fick juni månad långledighet.
Törstig blir man tyvärr när jobbets vatten är rena kloaken! Tyvärr är streckkod fel på Ockerbyråns dryck för 5 är inte registrerat i varje pantmaskin! Det har man varit med om förr! Gör om gör rätt helvetes ockrare!
Kompletteringshandling när livsmedel har en blixtsnabb åtgång och livsmedel är klart nödvändigt! Can a biz tro.

Man skiter i allt när allt är skit.
Muta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar