söndag 5 maj 2024

Sömndag 5 Maj

Blev tvungen att gå och handla när man inte hade alla "delar" hemma, och det blev något man aldrig smakat tidigare choklad drömmar. Slabang har man köpt tidigare liksom de andra livsmedlen.
Slog på stort och köpte en Crispy Veggie meny. Det var ju ett bra tag sedan man åt en sådan den var lika supergod som alltid.
Brukar normalt beställa något sådant i samband med ersättningen men flexibel och impulsiv som man är har man inga fasta "ståndpunkter" som många andra utan allt sker i den ordning det faller in i. Can a biz tro.

Som lite av egen "terapi" scannar man kvitton på mycket av det man handlar när det inte kommit till utvecklingen att man får dem digitalt utom hos Silly Willys där man är "plus kund" och bank kortet är kopplat till kontot hos Silly Willys. En  fördömd affärside för att koppla erbjudanden till vad man handlar så att de kan skapa "erbjudanden". Då är man nöjd med att kunna göra som man vill. Kontroll staten måste bort så att inga affärer kan "koppla erbjudanden" mot kunder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar