fredag 31 maj 2024

Fredag 31 Maj

En nästan helt vanlig fredag bortsett från detaljer men man hade turen att hinna med en av bussarna som man vanligtvis till 99% alltid missar så då blev det besök hos en butik. Dessförinnan i morse köpte man något man förstod inte skulle vara något märkvärdigt.
Den ena drack man upp i morse medan den andra mixade man med det egna kaffet vid förmiddagsfika och då blev det hyfsat skapligt. Tyvärr är varumärket överskattat när det inte ger varken någon kick eller tillfredsställelse!
Däremot I eftermiddags hann man köpa 3 olika burkar så får man se huruvida man saknar något av ämnena. B12 har man saknat sedan 2020 medan Kalium och zink också är 2 som sannolikt är bra och kolliderar inte med hjärtmediciner man tar. Kalium är ej konsumerat sedan tidigare Zink har man däremot konsumerat för åtskilliga år sedan. B12 fanns som sugtabletter genom Holistic.
köpte även 2 kristallstenar så nu har man 11 kristallstenar (pjollrig som man alltid har varit sedan tidigare). Trevligt hade varit ifall dom ger något i gengäld men annars kan man ju alltid betrakta dem som vackra stenar. Sånt vet man sällan.
får man väl se vilka positiva effekter dem medför . Can a biz tro.

Man har varit trött och veckan har varit mer trög och seg, långsam och monoton men slut tog den, närmast kommer harmoniska paradiset helgen sedan kommer en efterlängtad långledighet med allt vad det innebär. Kaugen staur.
Uppdatering 
Kollat på nätet vad olika vitaminer och mineraler har för betydelse och de 3 man köpte verkar uppenbarligen ha blivit ett utmärkt inköp. Vet att man nästan upphörde intag av vitaminer och mineraler i samband med DCM diagnos man drabbades av september 2020 vilket kan ha bidragit till förvärrat hälsotillstånd när man pga jobbet inte orkade varken beställa eller underhålla (butiksköp) och vitaminer och mineraler tog slut tyvärr. Man hade helt enkelt inte råd när köp av 2 par glasögon blev för mycket för den redan ansträngda ekonomiska situationen. Känns redan mycket bättre att ha tillfört både B12 och Kalium sedan blir det Zink. Naturligtvis har man kvar några kapslar D vitamin vid behov men man har inga problem med solen så för närvarande drar man nytta av den energin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar