lördag 1 juni 2024

Lördag 1 Juni

Tog en rengöringsduk och torkade av instrumentbrädan i bilen innan man åkte iväg till returplatsen och lämnade plastförpackningar. Där upptäckte man förödelse i skuffen på bilen man inte reflekterat över tidigare.
Visst har man fått åtskilliga samtal från utländska nummer, aldrig besvarat något utan endast blockerat dessa. Delar av Internet är infekterade avfallsstationer. Gäller att dels ha mångårig erfarenhet, kunskap och kompetens för att slippa halka in på något.
Någon 2-takts olja fanns inte ej heller Karburatorskydd däremot lite andra produkter vilka man köpte. Börjar bli rörigt hos Dollarstore likt Rusta på 90 talet. Sopsäckar är nödvändigt, fick tag på lämplig vattenkanna till blommor på balkongen. Vatten bollar för själv bevattning, disktrasor finns åtgång på.
Bilsvamp kan vara något att tvätta av bilen inför "domedagen" 5 stycken tunna svampar.
Karburatorskydd 2 flaskor när motorn började rycka och huckra på väg till Dollarstore och antagligen var det litervis med kondens som bara måste passera förgasaren varvid den tappade kraft och betedde sig som förväntat. Sammanlagt 3 turer tog det innan motorn gick nästan normalt. Blir intressant att se hur den går på måndag morgon och vad det blir.
Rapsolja med D vitamin känns nytt.
Vattenmelon passar bra just nu, i värmeböljan (+20°C för närvarande) en halv räcker annars är det risk att man inte hinner äta upp den. Läskande god.
Fann flera sorters smoothies som man tidigare aldrig brukar köpa men nu gjorde man det.
Även Froosh köpte man, i brist på annat sedan blev det bra antal andra drycker.
Kylskåpstomt på sojadryck och plant protein blev det åtskilliga liter av dessa.
Kan även användas till kaffe! Har provat och det blev bättre än förväntat.
Annars använder man plant protein och den är fantastisk som dryck och tillsats i kaffe, det viktigaste är ju att man utesluter mejeriprodukter! Vilket man gjorde för några år sedan.
Denna dryck upptäckte man genom att provköpa en liter och den är utsökt.
De hade inte risdryck annars hade man köpt den nu fick det bli kokos dryck och den brukar vara schysst.
Visst hade de den kaffe drycken liksom 
Den fast betydligt billigare än Ockerbyrån!
Hade planerat att handla vad lokala butiken inte har, plant protein vanilj bl a
Blev väl inte mycket men mer hade man inte när räk baguetter lyste med sin frånvaro. Can a biz tro.

Några nya musik Magazine blir det inte så länge priset tingar 139 kronor som för närvarande. Då får de behålla dem själva! 119 kronor var gränsfall godkänt allt över är rena rånet.

1 kommentar:

  1. Så slutligen ser det ut att fungera och uppenbarligen har man märkligt nog INTE varit inloggad trots att man haft tillgång till allt inklusive mejl delen. Om Google kunde skydda Play butik och övriga nätet från all avfall som de attackeras av hade det varit en bra motprestation men men. Man får väl se ifall man tvingas rensa befintliga (denna) Android innan man törs stänga av den. Isf blir det att aktivera Android #2 för e post BankID med mera och det är nog så att allt ska jävlas och krångla när man minst behöver det.

    SvaraRadera