torsdag 27 juni 2024

Torsdag 27 Juni (Filmer)

Tänkte att paketet lär knappast komma innan helgen när man börjar jobba på måndag och har begränsad tid att hämta någon beställning då.
Vid 14:30 tiden idag fick man meddelande att paketet fanns att hämta, hann tänka en del på vägen dit att hoppas att det inte är någon QR kod för det har man inte på mobilen utom en. Paketet hämtades vilket framgår av bilden ovan.
Följesedel ja, helt i sin ordning. Filmer välemballerade. Fantastiskt att man upptäckt en Filmbutik på nätet när alla de andra upphört verksamheten en efter en.
Något som förvånade en mest var filmerna med plast runt omkring. Det betyder att de aldrig varit spelade alls! Inte mindre än 4 av de 10 man beställde är/var inplastade, det är en form av plombering man tidigare möttes av i livsmedelsbutiker när man köpte filmer där. Can a biz tro.

En sak är helt säkert vilket är att kommer att behålla 9 av 10 filmer. DVD listan senast uppdaterad 2012 sedan 2023 blev uppdaterad idag även om en del jobb återstår innan den är helt korrekt och överensstämmande.

1 kommentar:

  1. I samband med beställning av de senaste filmerna påbörjades på allvar att uppdatera en lista. Upptäckte att man gjorde försök till det redan förra året 2023, då hade listan "vilat" från någon som helst uppdatering sedan cirka 2012!

    Mycket har hänt sedan dess i form av avyttring av filmer, inköp av filmer både äldre och yngre. Alla Irene Huss filmer skänktes till returcentrum likt mycket annat. Film intresset svalnade mellan 2014- 2021 när man beställde några filmer sedan har det blivit sporadiskt som intresset har tänt någon gnista. DVD hyllan har för länge sedan blivit knökfull vilket varit en bidragande orsak varför man skänkt bort alla filmer. Hade man haft ett arkiv hade det varit ganska stort med 100 talet filmer som antagligen skulle helt och hållet sakna något som helst värde idag när allt kan ses genom streamingtjänster som man personligen gör allt för att undvika!

    SvaraRadera