lördag 8 juni 2024

Somliga Ting Har Man Kvar 8 Juni

Lördag och helg och än så länge allt lugnt och stilla. En enhet man har svårt för att minnas när man köpte den är bärbar högtalare. Kan ha varit Rusta eller någon annanstans. Minnet sviktar.
Radio är något man sällan använder på mobiltelefoner man har. För att slippa att de räknas som appar som sällan används och av något jävla skitprogram tas bort aktiverade man den appen på en av enheterna. Som "antenn" använder man den bärbara högtalaren som förutom 3,5 mm kabeln har 2 alternativ till strömförsörjning batterier och kabel.
Batteri är nog sämst även om det ger flexibilitet och mobilt eller lågpris alternativet USB kabel om man har tillgång till nätström. Båda är fullt användbara men man uppskattar USB kabeln. Upptäckte att powerbank fungerar mindre bra när strömmen slår ifrån på den, antagligen orsaken varför den var billig. Bra strömkälla vid prov av enheter.
Egentligen är den avsedd som laddare och inte strömkälla vilket förklarar att den slår ifrån när man kopplar den till bärbara högtalare enheten.
Vad som var avgörande när man köpte den? Antagligen 2 faktorer mAh milliampere och naturligtvis priset! Att det går att ladda så många mobiltelefoner kan nog stämma. Man har haft några olika powerbanks, några har man skänkt bort andra har man kastat. Se nedan 
Var visserligen billig dock för lite kapacitet antagligen skänktes den bort. Sedan fanns de som inte höll ihop förvisso med lite mer mAh men otymplig.
Den vita var på 4400 mAh vilket knappast räcker långt och den bredvid den vita kan ha varit 5000 mAh. Den gick itu så att man kunde se innanmätet den åkte till åvc vad man vet. En som visserligen höll nästan 1,3 år var den nedan 
Tyvärr kortslöt den sig själv. Kanske blev för frekvent användning? men man kände att det luktade bränd elektronik så det var bara att ta den ur bruk. Plus och minus.
Linocell 20000 mAh fungerar och är bra alternativ till främst Doogee mobilen vars batteri är på fantastiska 10050 mAh! Nästan den enda fördelen med den mobilen! Förutom att man kan koppla ihop den med datorn så är den för obekväm, klumpig, tung pga batteriet och den värdelösa "miljön" så naturligtvis var det ett kalkon köp!!!😡 Can a biz tro.

De 2 powerbanks har man i dagsläget Linocell laddaren är nästan lika otymplig som Doogee S59 pro så det jämnar ut sig det är inget man har med sig i fickan eller ens i en väska! Man laddar helt enkelt mobilen hemma under några timmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar