onsdag 12 juni 2024

Doogee R10 Uppdatering

Det är inte alltid man hinner vad man egentligen vill hinna. Genom att man tog det lugnt och stilla sakligt och grundligt och dokumenterade med bilder hann man inte ta med alla bilder man tog efter föregående inlägg. (Vem bryr sig!?)
När man vrider surfplattan till högkant blir det som en förstorad Android/mobil. Det är bra att ha tillgång till något bättre när man har funderingar på att avveckla S59 Android så småningom. Fördelen med plattan är att det är Nano SIM kort som gäller och "släden" är precis likadan som i mobiltelefoner med integrerat batteri.
Av/På t.v är samma knapp på plattans övre långkant. Bredvid t.h syns volym reglagen. Baksidan blev fotograferad men den får andra liksom undertecknad fick fundera hur man sätter fast handtaget i byglarna. Enkelt för unga kanske.
På ena kortsidan finns uttag för laddningskabeln vilken även kan användas till överföring av data till/från annan mobil som har funktionen. T.h syns var man sätter i dubbla Simkort alternativt 1 Simkort och 1 TF minneskort när det är gjort kan man välja hur man vill att det ska vara. Valet är ganska fritt.
Det finns även hörlursuttag för den som väljer att ha hörlurar. Ett bättre alternativ som är mer tids inriktat på den tiden vi lever i är att ansluta antingen Bluetooth hörlurar eller om tillgång finns bluetooth högtalare.  Allt handlar om smaksak.
Vet inte varför den kom upp när det verkar som att uppdateringen redan var installerad sedan tidigare. Can a biz tro.
Läste vad det var gällande för läkemedel och det rörde sig om Fentanyl och liknande. Kändes som varför ta upp om skademedel som dessa när det finns ett hav av andra som också har skadliga biverkningar men kanske inte är livshotande farliga!? Nåja, bra upplysningar för naiva eller de med inriktning att göra vad man hellre ser konstruktiva lösningar på.

1 kommentar:

  1. Det blir att ordna nytt Simkort till mobilt bredbandsmodem när det befintliga kommer att bli permanent placerat i surfplattan, det fungerar dåligt att dela samma Simkort på 2 skilda enheter. Anledningen till att man beställde surfplattan redan nu är att kunna ha den med när man börjar jobba igen. Bra att ha tillgång till en läsplatta med internet så att man kan surfa fritt och obehindrat oberoende av WiFi och mobilt bredbandsmodem! Förändringar kommer att ske successivt och fiber blir ute när man inte kan koppla in det på befintliga HP Probook 430 där man får närvarande använder mobilt bredbandsmodem.

    SvaraRadera