torsdag 6 juni 2024

Nationaldagen 6 Juni

Tog bilen på en sväng, ovanligt nog. När man som undertecknad varit utan möjlighet till bil längre perioder känns det ganska skönt att ha något att färdas visserligen kortare sträckor men ändå tillräckligt långa för att använda den.
Först åkte man till återvinnings  containrarna och lämnade plast och metall därefter till affären och handla. De "korta" sträckorna innebär oftast 6-8 mil! Jo, handla livsmedel måste man göra när man inte har någon annan som gör det åt en.
Ungdomar kanske konsumerar vitt snus som i själva verket är nikotin påsar! Var smått intressant att läsa om vitaminer och mineraler. Kanske är uppmaning till de som lätt överdoserar dem.
Som tidigare nämnts är man inte ansluten till några som helst sociala medieplattformar det räcker till och blir över med det man gör såsom bankärenden, betalar räkningarna, beställer från olika e företag, läser nyheter och gurglar lite. Tiden (och orken) räcker inte till speciellt mycket mer! Trist för de som drabbas men internet och sociala medieplattformar är likt hyreshus utan väggar ofrivilligt "öppet hus" för omvärlden!
Har man tröttnat på all reklam eller!?
Något för alla de som delvis eller helt täckt sina kroppar med detta. Fint för entusiaster och fanatiker kanske.
Positiva nyheter för hyperaktiva gamers som har bråttom, vi övriga bryr oss föga.
Då behöver människor inte bli desperata och förtvivlade över att deras fordon ska ge upp eller att mobiltelefoner upphör att fungera.
Bra att det händer något, lite trist för alla som drabbats men "kommersen" gråter inte, den får sälja nytt till olyckligt drabbade!
Bättre sent än aldrig är ett välkänt uttryck vilket stämmer väldigt bra här.
Det finns troligtvis mycket "slaggprodukter" kvar därute som kommer att ta lååång tid och jättelika resurser som miljarder dollar innan de lyckats rensa bort. Dom har precis börjat komma ifatt så är det fjorton resor värre redan!
Hela gurgel kunde tillsättas i jobbet att rensa bort och eliminera alla dessa och mycket mer hellre än skapa trams som de tröttsamma "användarvillkor" och liknande!!! Som de envisas skicka "uppdatering av användarvillkor".
Därmed orkar man inte bry sig om att beställa något från dem. Då blir det att beställa från de man beställde Doogee S59 pro. När man lämnar det negativa till sist kan man lika gärna lägga in sista bilden. Tyvärr luras man som konsument väl ofta men av erfarenheter blir man vaksam och det har sina fördelar. 
Visst, alla vet att dessa alltid är dyra! Det blev en och aldrig mer. Vid behov tar man av gammal vana närmast till hands. Förändringar sker successivt. Can a biz tro.
Efter alla år med alla vitaminer och mineraler man konsumerat har man redan klart vilka som fungerar, man inte behöver, inte fyller någon personlig funktion och de som man absolut inte kan ta alls (jodå, sådana finns gott om!). Det är alltid intressant att se vad "experter" och sjukvårdsfolk svamlar om. Precis som med mycket annat finns uppmaningar, tips och halvdant svammel baserat på den mänskliga faktorn att de inte minns allt de lärt i sin utbildning. Det märks och man är ganska snabb att skärskåda som genomskåda påhitt och okunskap. Det har bildat ringar på vattnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar