söndag 9 juni 2024

Intressant I Allt

Svårt det där, att ange en passande rubrik innan man gjort själva inlägget. Hade sett den för flera veckor sedan. Ett e-företag var visserligen 1096 kronor billigare men hade för dåligt i omdöme 
Så därmed gick beställning till e-företaget man beställde mobilen Doogee S59 pro ett definitivt lågpris alternativ och som ordspråket lyder man får vad man betalar för vilket stämmer utmärkt överens med mobilen men inte nödvändigtvis behöver betyda att surfplattan skulle vara något "nerköp" som åtskilliga andra lågpris produkter på "marknaden"!.
När man läser specifikation ser den riktigt schysst ut och har Android version 13, bra arbetsminne, bra internminne samt det bästa av allt ett batteri med stor kapacitet! Även om det blir att låta den vara ett tag likt man gjorde med mobilen. Det blir intressant att se vad det är när den kommer. Man har haft sämre (Denver TAQ-10173).

Vad man inte visste om den var att den egentligen var mer utgången. En 10.1" surfplatta, 1.2 GHz, 1 Gb arbetsminne, 16 Gb internminne visserligen fanns minneskort plats samt endast WiFi anslutning! Ett absolut lägsta pris alternativ (899 kronor). Den var till en början en intressant liten mojäng och fungerade bra och fint. Nackdelen var när man hade installerat några appar som problem med hastigheten och kapaciteten uppstod. Bland en av erfarenheterna var när man startade uppdatering av appar cirka 07:00 på morgonen och den hade lyckats uppdatera sista appen cirka 17:30 på eftermiddagen! Fick fördröjd start och blev seg samt laggade en hel del. Som tur var är man ingen "gamer" så inga spel var nödvändiga. De som fanns var förinstallerade. Så med den erfarenheten kan man nog se fram emot en mobil och flexibel surfplatta. Can a biz tro.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar