onsdag 26 juni 2024

Onsdag 26 Juni lugnt och Stilla

Emellanåt behöver man lugn och ro och all tid över personligen. Man är inte ungdom längre, passerat 50 strecket med råge dessutom diagnos man har gör att man inte har ens i närheten av kapaciteten man hade för 10 år sedan.
ÄNTLIGEN! Fick man tag på Latte Macchiato ice coffee som Willys valde att utesluta. Det hade man aldrig trott när butiken aldrig tidigare haft just denna! Anledningen varför det blev dyrare än beräknat var för att man köpte en termos kanna vilket var säkert 10-15 år sedan man köpte och den gamla luktade illa ur varvid man lämnade hos åvc. Sedan blev det att handla för kommande vecka vegobullar och potatiskroketter. Falafel, grönsaksbullar och spenat&ostbiff var länge sedan man handlade. Ugnspannkaka är nog 4 år sedan man köpte. Raggmunkar är bra alternativ. Sedan köpte man ett magasin man aldrig har sett eller ens känt till som visar sig vara sista numret när tidningen läggs ner! Snacka om snopet.
Blir intressant läsning framöver när ögonen orkar och tiden finns. De flesta sjukdomar, hälsoproblem, diagnoser som följer konsekvenserna av usel metabolism hade kunnat förhindras ifall människor tagit del av alternativa livsmedel istället för att hålla hårt om chark och mejeriprodukter. Valet är naturligtvis frivilligt. Undertecknad har av naturliga skäl valt bort chark och mejeriprodukter till fördel för vego och växtbaserade livsmedel. En ny värld öppnades för den som för länge sedan tröttnat på chark och mejeriprodukter!
Programvaran som möjliggör att själv kunna scanna in såväl kvitton, bilder som dokument. Ångrar inte en sekund att man skaffade skrivaren med samtliga funktioner enligt bilden, även om man främst använder scanna och utskrifter. Can a biz tro.

Skrivaren köptes 2023 och har varit till stor nytta när man sparar kvitton i mobilen vilket är affektionsvärde. Lite dumt att hp har programvaran online så för att använda programvaran måste man vara ansluten till internet vilket känns rent svinaktigt! Att ladda ner programvaran hade förenklat allt men allt inom den digitala världen idag handlar om profit och ägande som företag gjorde på bl a 90 talet där de tog betalt för installationer  och åter installationer.

1 kommentar:

  1. Fanns åtminstone EN baguette räkor och det räcker. Choklad mazariner var riktigt goda precis lagom smak i dess helhet Polly tropical var sisådär det blir långt mellan gångerna man köper en sådan påse. Har inte hunnit inviga stål termosen/kaffe kannan ännu men det blir antingen senare ikväll eller imorgon ska bli skönt att kunna fylla på en hel kanna på 1.2 liter kaffe än likt tidigare en halv liters termos och resten i 2 cappuccino glas vilket inte håller någon värme! Vaniljbullar är alltid gott tillskott till kvällsfika någon lämplig kväll framöver. Utgifter gör mindre kommande månad när långledigheten snart är förbi och man återvänder till arbetet. Dessförinnan får man försöka njuta av de futtiga dagar man har kvar.

    SvaraRadera