måndag 17 juni 2024

Måndag 17 Juni Dagen Som Flög Iväg!

Åtminstone känns det så, timmar försvann fort och det är visserligen bra för då har man verkligen kommit in i harmoni med sig själv och vädret till trots så njuter man av tillvaron. Behövde tobak 
Så man åkte iväg med bilen den absoluta pärlan! Och första anhalt blev av naturliga skäl butiken på bilden nedan som faktiskt 
är tagen med Doogee R10 kamera som visar sig vara riktigt schysst ger skarpa bilder och makalöst stora bilder!😱
Godis kan vara gott. Ibland. Fanns ingen lämplig bild på nätet så då fick det bli en egen fotografering.
Man åker dit där priset är bäst helt enkelt är antagligen väldigt "avsides"  verkar ha ganska lite kunder. Man fick i alla fall tag i tobak, gosedjur i nyckelring och lite på gottis. Sedan blev det en sväng bortåt.
Närmare bestämt till djurbutiken för uppdatering (alltid intressant). Frågade efter krabbor men det hade de inte haft på över något år enligt den man pratade med. Det blev istället 2 stycken charmiga dvärgklogrodor en beige och en brungrå det kan bli ett bra komplement till grodakvariet när man förlorade en för något tag sedan (bara dom nu överlever)
Det är riktiga småttingar så man hoppas de kan äta så att de växer och utvecklas. Man har åtminstone flertalet kvar och de är både vuxna som stora men man får hoppas att de blir väl emottagna av de andra. Det återstår att se imorgon.
Kände igen den växten och den har man i samtliga 3 akvarierna som flytväxt och de andra är rotade på botten i vardera akvarierna. Minns inte riktigt vad alla heter vilket är irrelevant här och nu.
Den känner man igen att man haft tidigare och den ser härlig ut blir nog bra i något av akvarierna. Man har haft åtskilliga växter med åren, somliga lever andra har dött eller blivit "uppätna" av fiskar.
Den kan bli lämplig i grodakvariet där även senaste snäckorna huserar passande namn och det kan ju hända att de upptäcker den och gillar den. 
Lämpligt pris 3 valfria växter för en rimlig slant. Lite trist när deras system inte fungerade på scanning av id kort då blev det att man struntade i det helt och hållet!
Klart man måste ha livsmedel, även om man överlever ändå är det bra komplement till mediciner man tar. Can a biz tro.
Ja, de lever i sin egen lilla värld de flesta av dessa politiker! Visserligen är det bra att avhålla sig från sociala medieplattformar vilket inte bara gäller barn men man förstår att den aktiviteten försämrar och i många fall stör den så viktiga skolaktiviteten. Undertecknad finns inte på någon social media plattform när man för flera år sedan beslöt att skrota alltsammans och avstå från anslutning av dem. Så Facebook, instagram, Snapchat, Tinder, Pinterest, tumblr och allt vad de heter är sådant man har noll tid för. Verkligheten tar upp den mesta av ens aktiva vakna tid!

Så var det är det och förblir det.
Hade köpt den vid tidigare tillfälle. Panda.

1 kommentar:

  1. En dag i Lugnets tecken. Alltid tidigare har man åkt antingen tidigt på morgonen eller förmiddagen för att slippa trafik och volym reglagen av folkmängd. Numera bryr man sig föga vilket har att göra med diagnosen man har och stress kan medföra vad som helst så därför tar man det lugnt och stilla. Man hinner ändå. Som tur är har man bara sig själv och ingen familj.

    SvaraRadera