söndag 23 juni 2024

Söndag 23 Juni Lugnets Dag

När mycket ändå är helt påhittat såsom temadagar kan man lika gärna hitta på helt egna "temadagar" vilket blev lugnets dag just idag. 
I torsdags blev det att handla ett slag när man behövde några delar från affärn. Baguette räkor är enkel middag men även lämplig som enkel lunch vilket det blev. Slabang är 2 oemotståndliga bakelser med en bit banan i mitten. Pärsallad är nödvändigt till antingen lunch eller som nu till middag och naturligtvis vegoburgare till det sköljer man ner med utsökt Trocadero. Vaniljbullar är goda och lagom komplement till kvällsfika. 
I eftermiddag blev det att handla när det är åtgång på livsmedel trots att man är ledig! Leva av vatten går inte riktigt när man behöver fast föda pga de mediciner man tar för att hålla hjärtat i schack. Pasta special är den utsökta rätten med spagetti, räkor, kräftor och lax smaskens när man är hungrig 😋 soja protein är ett måste både som dryck men även enda alternativet till kaffet! Trocadero har blivit lite av en standard passar till lunch och definitivt middag slutligen vegoburgare så att man inte blir utan. Är för närvarande som Tore Skogman sjöng fattig som lusen i en gammal låt från 1967 som hette "fikar efter kaffe". Can a biz tro.

Visserligen har man precis som många andra en "buffert" men den har sinat kraftigt pga oförutsedda utgifter! Så nu på ***dag när ersättning utbetalas blir det att handla och stoppa undan en bra slant så att man plussar på bufferten. Som fattig grovarbetare är det en del av livet och fattig har man varit sedan barnsben så det är inget undantag eller ovanligt!
ÄNTLIGEN!!! Efter att ha upptäckt att filerna var fel när man skulle spela skivans låtar på surfplattan så visade det sig vara fel typ av filer. Den kunde likt andra Androider inte spela WMA format och när man kollade både laptop och USB stickan (Kingston Data Traveller) så var det detta format även där. Det blev att konvertera skivan till rätt format alltså Mp3 filer! Det gjordes igår kväll och idag blev det att bränna en ny skiva. Så nu har man lyckligtvis samtliga 6 album på disc nummer 1. Den finns även med på Doogee mobilen.

1 kommentar:

  1. Igår när man skulle äta lunch så värmde man rätten panerad spätta med mos och remouladsås för länge vilket resulterade i att man brände tungan pga att hela måltiden var för het, så typiskt men det är ju tur att man vet hur man handskas med smärta. När tandvärk uppstår har man ganska bra botemedel som dessutom fungerar som antiinflammatorisk, när man känner behov av något riktigt bra för tänderna gurglar man med vademecum munvatten. I övrigt är man försiktig med alltför mycket "mediciner" och man har tur att man inte tillhör kategorin som måste konsumera smärtstillande och psykiatriska mediciner med tanke på biverkningarna. Glädjen håller i sig gällande Contains Multitudes. Det blev något halvårs väntan innan man upptäckte missen med WMA istället för Mp3 men hellre sent än aldrig och för den delen är man ju helt ensam om det hela! Projekt man gör för sig själv och absolut ingen annan.

    SvaraRadera