tisdag 11 juni 2024

Doogee R10 Tablet

Fick SMS att paketet fanns att hämta hos utlämningsstället 09:50. 10:35 hämtade man paketet som var stort och man förstod ganska snart att det var välemballerat vilket det visade sig vara.
Föe ovanlighetens skull tog man det lugnt och fotograferade eller dokumenterade varje moment (nästan) när man packade ur som packade upp ur kartongen.
bilderna är väsentligt förminskade liksom redigerade foto källa: . Moto G31.

Emballaget snyggt och prydligt. Robusta prylar innanför.
Bra att det mesta informationen finns på emballagets baksida istället för innanför.
Användar manual, handtag som var rent ut sagt knepigt att komma på hur man fäste genom byglarna på baksidan av enheten, penna och scroll verktyg längst upp på bilden, nätladdare längst ner på bilden.
Byglar att skruva fast på baksidan av enheten.
Kombinerad penna och hjälpmedel vid behov att skriva i sökfältet eller liknande, nätladdaren längst ner på bilden.
Laddnings och överförings(?) kabel, har inte provat ännu att föra över från dator till surfplattan eller mobilen till surfplattan. Det kommer så småningom. Ovanligt att se en dubbel USB-C försedd kabel hade endast hört talas om det.
Så fick man igång den och upptäckte att skyddsfilm var kvar några sekunder efter att man hade startat den. Super flashig och exklusiv startskärm är alltid imponerande i början även om man vant sig sedan mobilen.
Miljön är klart användarvänlig och apparna är ovanligt nog de man främst hade velat ha! Ingen social media platform här inte! 👌👍 Sedan blir det att ladda ner webbläsaren Mozilla Firefox och eventuellt några andra appar.
Avstängning har exakt identisk logo typ som den Moto G31 har. Blir intressant framöver när fortsättning följer. Can a biz tro.

Från 18 bilder reducerades antalet till 10 bilder när inte alla är helt nödvändiga att använda! Så blev det.

1 kommentar:

  1. Mycket kan finnas att säga men man insåg att det ekonomiska skulle med all sannolikhet krascha ifall man inte gjorde vad man gjort. Man flyttade fram betalningen av surfplattan till 6 dagar senare än förfallodatum. Detta pga en åtgärd på bilen som blev långt dyrare än man hade räknat med! Man måste ju leva också och då gäller det att agera så att det landar rätt.

    SvaraRadera