onsdag 12 juni 2024

Äter Gör Man Så Handla Bör Man

Hyfsad rubrik på inlägget. Det känns som att butiken har lite svårt att ta hem tillräckligt med livsmedel man behöver.
Det blev lite nödtorftigt när det inte fanns vad man var ute efter. Det blev det allra nödvändigaste, man får kanske vara någorlunda nöjd när en vara måste ha missats när den inte finns med på kvittot. Can a biz tro.
Dessa lyckas endast med double och triple espresso, i övrigt misslyckas de frekvent tyvärr! Denna smakar mest cocoa och är galet sötad och det utgör ingen kaffedryck enligt undertecknads tycke och smak. Bryggkaffet som såldes för några år sedan var mellanrost och var heller ingen hit. Ett flashigt namn och vackra, förföriska förpackningar med blekt innehåll kan knappast fungera.

1 kommentar:

  1. Efter kalkyl uträkningar inser man att det gått överstyr ekonomiskt. Inte helt överdrivet utan med milda marginaler. "Släckning" av bilens tvåor från besiktningen knäckte ekonomin denna månad. Surfplattan knäcker antagligen Juli månads ekonomiska utsikter. Dock är det omöjligt att "spara" ihop till något när ondskans apostlar står och lurar runt hörnet överallt! Nej det blir att sälja vad som säljas kan för nu är det slut på sötebrödsdagarna för all framtid. Solidaritet och medmänsklighet tillhör ett passerat förflutet, nu gäller att äta eller ätas, att överleva alla hinder fällor och fallgropar.

    SvaraRadera