lördag 29 juni 2024

Fredag 28 Juni (Handla)

Ibland har man tur att få tag på ganska exakt vad man är ute efter.


Upptäckte att tuben fotkräm med Kunzea snart tar slut så man gick för att kolla ifall den fanns att tillgå - och det gjorde den så den tog man kvickt! såg sedan att det fanns både badrumsspray och diskmedel så naturligtvis tog man 1 av vardera. Grapefrukt i diskhon och citronblom i badrummet kan bli friska dofter tillsammans med allrent och doften av rabarber! Sistnämnda är förvånansvärt effektiv.
Hade den inte förra gången man tvättade men idag tog man mod till sig och köpte en flaska tvätt vinäger. Används som sköljmedel när man tvättar. Bättre än ättika när alla former av stinkande sköljmedel är helt uteslutet!
Med drygt 2 rullar kvar ansåg man att utan toapapper kan man inte vara så det blev en resa till Klockarbäcken och handla "några delar" som fattades.
Förutom livsmedel fann man den alltid saknade femte matlådan så nu har man 5 stycken 2 Ikea 2 stycken rosa som man lite ironiskt kallar smultron när femte lådan har namnet blåbär.
Man brukar alltid passera förbutiken men idag kollade man noga och fantastiskt nog hade de baguette räkor! och man tog 2 stycken och inte för att man någonsin haft någon tur i spel eller lotteri köpte den på bilden ovan det blev en dubbetriss. Can a biz tro.
Kom på att man får digitala kvitton så man blev förvånad att man fick ett fysiskt men det gör å andra sidan inget. 1FF.

1 kommentar:

  1. Man hann inte färdigställa uppdatering av DVD video film listor igår fredag när detta inlägg gjordes 00:19 inatt! Listor utländska filmer och separat nordiska film listor sammanställdes idag för 15 minuter sedan. Uppdaterat har man 256 filmer utländska, 152 nordiska 2 boxar har man räknat diskarna alltså skivorna. Det har tagit sin tid att radera de man inte längre har kvar både utländska och nordiska. Bättre sent än aldrig och hellre 12 år sedan senaste uppdateringen än vänta längre. Vem är det viktigt för? Den personliga delen naturligtvis även fastän man aldrig lånar ut någon som helst film har man antagligen blivit av med en del filmer och DÅ är det fördelaktigt att ha en lista att gå efter. Inte för att man skulle inbilla sig att få tillbaka något alls. Väldigt blåsigt idag på 6m/s tack och lov att det inte är nordliga vindar utan mer sydliga, solen lyser och det är trots allt behagligt klimat.

    SvaraRadera