lördag 15 juni 2024

Härligt Med Helg!

Något man aldrig kan klaga på är helgerna. Visst, söndag går ganska fort men lördag brukar oftast vara gemytlig.
Efter att ha hjälpt syskon med något åkte man och handlade livsmedel. Kom på när man stod vid kassan att man inte hade de medel på kortet anslutet till butiken man handlade (det är inte anslutet till något alls närmare bestämt!) Det gick i alla fall att få det registrerat i samma plus konto tack vare att man har körkortet!  Men vad i helvete!!! Pepperoni avskyr man och så kan de superklantarna inte märka ut skiten med stora bokstäver!!!😡🤬 Då var det sluthandlat allt av Quorn när de bastarderna inte kan ge fan i att använda avfall i sina produkter! ALDRIG krydd skit i pålägg och dylikt ALDRIG! ALDRIG!!!
Några livsmedel som inhandlades och det är alltid gott och nyttigt med drycker och soppor.

I övrigt blev det bra handlat men Quorn utesluts helt och hållet from nu! Hade hellre tagit 3 förpackningar vegoskivor av korrekt sort. Avföring är och förblir jalapeno och pepperoni!!! Can a biz tro.
Minns Homer Simpson "I'm bloo da ba di da ba di da ba daj" rätt komiskt klipp. Som man hade på en av mobiltelefonerna men tydligen raderat håhå jaja.
QR koder som knappast var populära när den här dekalen satt någonstans. Har kollat med Android som kan läsa koden och den leder ingen vart! Lika lite som 
den där koden som hade gått ut, länkad till något på Spotify...
Bra bordsfläkt som fungerar utmärkt ännu 13 år gammal. Funderade var man köpte den och fick svaret på undersidan av foten.
det innebär att man måste ha köpt den där är 2011 och det är en av de fläktar man har som man har haft längst.
den har 2 lägen precis som många andra bordsdläktar skillnaden från den andra är att den här är inte oscillerande.
Kunde man inte läsa pga "måste vara prenumerant" ifall det nu var på Avion shopping och oavsett är det klart olyckligt men utan medel är det svårt att handla och i dessa bistra tider är det ändå föga förvånande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar