lördag 15 juni 2024

Man Upphör Sällan Att Förvånas

Skapad: Torsdag 13 Juni
Samtidigt är det ju så att oavsett vem man än är, vilket liv man än lever, hur man än gör och försöker så är det som det är och vad som händer kan ske successivt i andra fall inträffar det blixtsnabbt.
Vilket eller vilka kosttillskott det gäller lär man knappast få veta, man använder dem man använder sedan får man vänta och se vad och om det sker några förändringar.
Det är säkert några dagar sedan. Det var förvånande med tanke på att man känner till personen och vet att han var/är vegan eller något. Hjärtinfarkt verkar man kunna drabbas av oavsett liv och levnadsvanor. Det drabbades man av oktober 2020 på natten och man vaknade men lyckades komma upp på benen och gick till toaletten. En mildare sådan som ändå gav en tankeställare långt i efterhand.
Den blir fin att ha hemma till sensommaren och hösten. Friheten kallar man personligen den växten. Härlig belysning! Har även en slinga och en iskubsform (tidigare inlägg). Den sistnämnda kan bli använd i juli när vädret vänder och värmen återkommer.
En bild från Kodak digitalkameran som höll cirka 2,5 månader! Sedan blev det något fel på den men många bilder hann 
man ta med den, något 10 tal filmklipp blev det också, ljudlöst när det inte fanns någon mikrofon på kameran.
Redan i juni var det många solskensdagar till skillnad från i år 17 år senare visar det sig vara ostadigt, mulet, regn och några fåtalet solglimtar. Redan för 5-6 år sedan upplevde man en katastrofal juni månad sett till vädret. Man vet vad man vet.
Härligt vackert en lugn och stilla älv och naturen runtomkring. Det hade varit önskvärt ifall man fick en sådan åtminstone någon av de 2 veckor man har kvar av ofrivillig långledighet! Can a biz tro.

Naturligtvis har man åtskilligt många fler bilder det får dock räcka med dessa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar