söndag 9 juni 2024

Goda Dofter och Dåliga Nätverken

Kollade hastigheten på internet, på Doogee var den undermåligt kass.
Men vad i helvete! Det finns inte ett enda online program helt app och installations fritt på nätet endast appar och program som företag har sämsta 7 dagars trial version sedan ska man betala nej, fram för gratis fysisk online scan av mobilen utan app eller installation! Där det listas vilka virus, malware och all annan avfall som finns i Androiden.
Köpte idag en dekorativ tub som innehåller något väldoftande som man haft för länge sedan. Så var det dags igen.
baksidan av tuben som den ser ut.

Nämligen en glasburk med 5 stickor som sticks ner i halsen på burken och en väldoftande vätska sprids upp över stickorna varvid en behaglig doft sprids i rummet där den står.
Faktiskt riktigt trevlig och behaglig doft 
Dyr? Kanske det men innehållet är drygt och räcker som doftar flera månader upp till kanske närmare något år.

Hade en liknande pjäs för 7-8 år sedan med den härliga paradis doften av pomme Granate eller granatäpple på svenska. Den här pjäsen kan komma att bli en present till någon. Vem vet man i sista stund. Can a biz tro.
Klart man måste fylla på i kylskåpet så att man har livsmedel! Allt kostar och är dyrt men man vill ju helst överleva vilket gör att man tvingas prioritera. Nationaldagen till ära fyllde man på i kylskåpet.

Fredag 
Blev det fotvård, härlig behandling för fötterna med utrensning och insmörjning så det doftade gott länge faktiskt fram till idag!
Hade fått i present 🎁 och tänkte att på långledigheten blir det lämpligt att få det gjort så man bokade tid och åkte ner.
En härlig känsla att få fötterna behandlade och det var väl värt det. Kunde inte låta bli att sedan köpa en påse vingummi även om det inte är någon favorit men det kan bli något till midsommar.
Först blev man misstänksam när det stod Aquavit med tanke på spritsorten och alkohol är ju uteslutet sedan 11 år sedan men betydelsen Aquavit är något helt annat både alkoholfritt som glutenfritt!
Det tackar man för och även att man fick smaka en vingummi och den var klart annorlunda. Rekommenderas till de som gillar vingummi men avböjer alkohol och är glutenintolerant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar