söndag 30 juni 2024

Söndag 30 Juni

Så hade man haft 4 veckor långledighet från avfall AB, sista dagen i frihet lider mot sitt slut.
Testade Dual USB fan och kom fram till att vid vindrutan passar den inte när man då saknar delvis sikt framåt så den tanken blev utesluten omgående!
Bak på hatthyllan däremot passade den likt handen i handsken. Dessutom kan den drivas med hjälp av en powerbank. Då blir det som i nyare bilar automatisk fläkt med främsta skillnaden att den här har dubbla fläktar och fördelen är att man aldrig har några passagerare med så den enda som kan få värk i nacken är undertecknad 
själv!
Man kände sig sugen på naturgodis men kom av okänd anledning ihåg det när man stod i kassan! Det blev handlat sedvanliga livsmedel med undantag för det understruket med rött vilket var en förvånande överraskning. I övrigt är det söndag och man är ganska trött. Can a biz tro.
Termos kannan man köpte tidigare blev premiär för i fredags och den håller kaffet lagom varmt, som det ofta är personligen hellre sent än aldrig den verkar bra och robust. Mätte nyss vattenmängd i senaste perkolatorn vilket blev 2.3 liter så det betyder att drygt 1.3 liter går i termos kannan och sista litern blir till gamla termosen. Så fick man fram det till slut.

1 kommentar:

  1. På kartongen till perkolatorn står det 1.5 liter, verklig vattenmängd är 2.3 liter upp till Max strecket, antingen har perkolatorn blivit placerad i fel kartong eller något annat mystiskt. Nåja, man är nöjd med perkolatorn och det är över 2 år sedan man köpte den. Man finner det bara så märkligt hur mycket som misstämmer.

    SvaraRadera