måndag 1 juli 2024

Måndag 1 Juli Magazine

Första dagen på jobbet efter långledigheten. Gick ganska bra trots allt. Efter jobbet gick man och kollade ifall Modern Psykologi fanns vilket den inte gjorde och någon förväntan att den skulle finnas kvar fanns inte. Nåja, inte hänger man läpp för det utan fann istället 
Vilket man har något 15-20 stycken till antalet som var och en har sin speciella betydelse personligen. Samtliga är placerade i sovrummet av klar orsak.
130 sidor läsning låter inte illa alls, sedan får man se huruvida man får ut något av det. Förutom att stenarna är vackra att bara se på har man månadssten 2 stycken av och visst har man laddat dem i solskenet under juni månad åtskilliga timmar men det finns alltid specialist kunskaper man inte alltid känner till.
Det är antagligen endast där olika typer av tidningar, magasin, special magasin finns. Namnet antyder att de är i särklass mest välsorterade gällande alla möjliga tidningar. Det blir nog bra till slut. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Trött fruktansvärt trött att återvända till jobbet. Man såg dubbelt när man gjorde inlägget innan man var klar. Tar sitt innan man scannat kvittot och magasinets baksida och redigerat alltsammans till mobilen. Nattens sömn blev knappast bra. Blir intressant att se hur mycket man hinner med så det är nog lika bra att man inte fick tag på senaste numret av Modern Psykologi man ligger efter i läsningen av magasin och tidningar dessutom filmer att se som man beställde senast även om det blir en eller två per helg framöver. Senaste beställningen är på väg och den ser man fram emot hygien artiklar och lite choklad mums!

    SvaraRadera